fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Özel Açı Ankara Koleji Lisesi

0 926

Açı Ankara Koleji

Özel Açı Ankara Koleji, şubeleri ve yüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteği ile En İyi Okullar arasında yer almaktadır.

Özel Açı Ankara Koleji, son on yılda Lise ve Üniversiteye Geçiş Sınavlarında çıkardığı Türkiye birincilerini, Türkiye ikincilerini ve Ankara birincilerini otomobil ve bursla ödüllendirmiştir. Öğrenci motivasyonlarıyla öne çıkmış, özellikle Ankara merkezindeki başarılarıyla dikkat çekmiştir.

Açı Eğitim Kurumları, öğrenci rehberliğinde yapmış olduğu özgün ve tutarlı çalışmalarıyla yeniliklerin ve aydınlık geleceğin hazırlayıcısı olmuştur.

Uzaktan eğitim programları ve rehberlik meslek tanıtım videoları alanında örnek olmuştur.

Özel Açı Ankara Koleji

Açı Ankara Koleji Lise Eğitimi

Öğrenciler; yükseköğretime, mesleğe ve hayata temel değer ve becerileri kazanarak hazırlanır.Ders dışı gelişim alanlarında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle akademik başarıları desteklenir.  Bilimsel düşünme becerilerine sahip; öğrencilerimiz, Fen Lisesi sınıflarında yetenek ve başarılarına göre oluşturulan Olimpiyat-Proje Gruplarında bilim insanı olarak yetiştirilir.

Yükseköğretime ve mesleğe hazırlığın son aşaması olan lise öğrenimi öğrencinin çok  boyutlu desteklenmesini gerektirir. En başta;  Akademik çalışmaların motivasyon kaynağı olarak hedeflerin belirlenmesi, Yükseköğretime geçiş sınavlarının öğrenci üzerindeki baskısının yöneltilmesi gerekir. Profesyonel Koç, Kariyer Uzmanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımızdan oluşan deneyimli ve güçlü kadromuz ile öğrencilerimize birçok konuda destek sağlanır. Akademik süreci bütünsel olarak yürütülür. Lise programlarının temelini oluşturan üniversite sınavına hazırlık süreci yüksek performansla sürdürülür.

• Tüm branşlarda üniversite sınavına hazırlıkta deneyimli dinamik kadro,
• Öğrendiklerini pekiştirmeye yönelik bireysel ve grup etütleri,                                                                                            • Modüler setler halinde hazırlanmış kapsamlı kaynak yayınlar,
• Öğrenciye özel çalışma programı ve bire bir takip sistemi,
• Sınav stratejilerini geliştiren deneme sınavları,
• Kütüphaneler, ders çalışma salonları, etüt ve ek dersler,
• Özel rehberlik saatleri ve etkin seminerler,
• Meslek tanıtımı, seçimi ve tercih uygulamaları.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net