fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Okullara Yeni Hijyen Şartları

MEB ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme İş Birliği Protokolü' imzalandı.

0 422

MEB ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme İş Birliği Protokolü’ imzalandı. Protokol kapsamında tüm eğitim kurumlarına ‘hijyen şartları geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kontrol kılavuzu’ verilecek. Öğrencilerin sağlığı ve güvenliği için atılması gereken adımlar kılavuza göre  uygulanacak. Bu uygulamalar, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde denetlenecek.

Okullara Yeni Düzen

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin sağlık ve güven ortamında yüz yüze eğitim gerçekleştirebilmeleri için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme İş Birliği Protokolü’ imzalandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde eğitim kurumlarına rehber olacak ‘Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu’da tanıtıldı.

Protokol kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından oluşturulan kurallar, her okulda belirlenen sorumlu müdür yardımcıları yönetiminde okul idarecileri ve personeli tarafından uygulanacak. Buna göre her eğitim kurumu kendi risk analizini yaparak kılavuza göre gerekli iyileştirmeleri yapacak. Bunun ardından eğitim alan 2 bin denetim personelinin incelemeleri sonucu okullara ‘temiz belgesi verilecek. Bu belge, bir yıl geçerli olacak. Kurumlar yıl boyu sistematik olarak takip edilecek.

ENFESKSİYONU ÖNLEMEK İÇİN YENİ HİJYEN ŞARTLARI

Uzun süreden beri salgın nedeniyle 18 milyon öğrencinin yüz yüze eğitime ara vererek uzaktan eğitime geçtiğini hatırlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA üzerinden üç televizyon kanalı, internet platformu, mobil uygulamaları ve kitaplarla sekteye uğramadan eğitime devam ettiklerini belirterek, “Çabamızın neticesini görünce mutlu oluyoruz. Uzaktan eğitimde kapsamlı ve hızlı başarımızdan gurur duyuyoruz. 16 Mart’tan bugüne, 5 aydır durmaksızın çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İmza töreni öncesi konuşan Bakan Selçuk, şunları söyledi:

“MEB olarak eğitim sürecinde gösterdiğimiz güzel performansı okulların açılışında da göstermek istiyoruz. Yeni normalde güvenli ve temiz eğitim için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalardan yeni biri için buradayız. Ülkelerin eğitim kurumlarını günlük izleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece müfredat işlenmesi için okullar açılmıyor, sosyalleşme ve öğrenmenin devamlılığı için de okullar önemli alanlardır. 24 saatlik anne-babalık da kolay değil. Bu süreçte ailelerin ne kadar yorulduğunu biliyor, onlara da destek vermeye çalışıyoruz. Hepimiz için en kritik olan konu, eğitim kurumlarında hijyen şartları geliştirilmesi ve enfeksiyonu önlemek. Hazırladığımız bu kılavuz bize yol gösterici kaynaklardan biri.  MEB, Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile ona bağlı TSE gibi önemli kurumların arasında yapılan özenli bir çalışmanın sonucu. Pilot okullar seçerek şartları yerinde görerek hazırlanan bir kılavuzdan söz ediyorum. Bu, hijyen ve enfeksiyon konusunda okullara rehber olacak bir kılavuz. Bir standart oluşturulması için TSE ile çalışmamızın önemi çok büyük. MEB olarak şeffaf bir şekilde yapmak istedik işbirliğimizi. Eğitimdeki standartları geliştirip uygulayacak ve denetleyecek uzmanların yetişmesi için TSE, bize destek verdi. Öğretmenlerimiz  eğitim aldı. Hangi okul nasıl denetlenecek öğrendiler. Farkındalığı arttırmak için TSE ile işbirliği yapmak önemli. Çünkü kurumların nasıl, hangi standartlara sahip olacağının belirlenmesi açısından TSE’nin yaklaşımı çok önemli.”

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net