fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Açıköğretim Öğrencilerine Müjde!

0 355

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması yapıldı ve açıköğretim okullarında okuyan 18 yaş ve üzeri öğrenciler için açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “3’üncü dönem sınavları yapılmaksızın dönem derslerinin kredilerinin tamamlanması kararı alındı.” ifadelerine yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca Yapılan Son Dakika Açıklaması:

Zorunlu eğitim çağı dışına çıkmış ve eğitimlerini çeşitli nedenlerle tamamlayamamış vatandaşlarımıza yönelik açık öğretim hizmetleri, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı açıköğretim okulları aracılığıyla yürütülmektedir.

Koronavirüs salgınına karşı ülkemizde yürütülen hızlı ve etkin mücadele kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında örgün eğitime devam eden öğrencilerin, herhangi bir hak kaybına uğramadan 1. dönem aldığı ders notlarıyla bir üst sınıfa geçmeleri veya mezun olmaları sağlanmıştır. Örgün eğitime devam eden öğrencilere sağlanan bu imkândan açık öğretim okullarına kayıtlı ve 7 Eylül 2020 tarihi itibarıyla 18 yaşından gün almış, 3. dönem sınavlarına katılma şartını taşıyan tüm öğrenciler de faydalanacaktır.

Açık öğretim okullarında öğrenim gören örgün eğitim çağı dışına çıkmış öğrencilerin salgın döneminde yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için görüşmelere yapılmıştır. Yeni eğitim yılı kayıtları ve yüz yüze eğitim uygulamalarının başlaması için açıköğretim okullarının 3. dönem sınavları yapılmış kabul edilecektir. Öğrencilerin 3. dönem kayıt yenilemeleri otomatik olarak yapılacaktır. Bir dönemde alabilecekleri toplam ders sayısı kadar ders atanacak ve otomatik olarak atanan bu derslerden öğrenciler başarılı sayılacaktır.

Millî Eğitim Bakanlığının sunduğu bu imkândan; açık öğretim okullarında kayıtlı 3. dönem sınavlarına katılma şartını taşıyan yurt içi ve yurt dışındaki öğrenciler faydalanacaktır.

Açıköğretim Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Açıköğretim 3. dönem sınavları yapılmış kabul edilecek. Peki 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açılacak? 25-26 Temmuz’da yapılan açıköğretim sınav sonuçları için bakanlık hangi tarihleri duyurdu?

MEB tarafından yapılan açıklamada AÖL sınav sonuçlarının 17 Ağustos’ta ilan edileceği duyuruldu. Sınav sonuçları İnternet ortamında “http://aol.meb.gov.tr/” adresinden açıklanacaktır.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net