fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Ayıcık İle Hayvanlar

Ayıcık ile Hayvanlar, Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından basılmış olmakla birlikte çocuk gelişimi alanıda başarılı yazar Michael Ende tarafından yazılmıştır.

0 656

YIKANABİLİR, oldukça sevimli bir oyuncak ayıcıktır. Ama artık yaşlanmış ve tüyleri yıkanıp taranmaktan yıpranmıştır. Hatta sahibi olan çocuk bile onunla oynayamayacak kadar büyümüştür. Bir gün küstah bir sinek gelir, YIKANABİLİR’e dünyada var olma amacını sorar. Ama ayıcık bu soruya yanıt veremez. YIKANABİLİR’in dünyada neden var olduğunu bulmasına acaba diğer hayvanlar yardımcı olabilecekler midir?

Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından basılan “Ayıcık ile Hayvanlar” artık yıkanmaktan eskimiş ve sahibi büyüdüğü için kendi köşesine terk edilmiş bir oyuncak ayının başından geçenleri konu almaktadır.

YIKANABİLİR, kulağında bulunan etikette yer alan yıkanabilir yazısı nedeniyle çok eskiden bu ismi almış bir oyuncak ayıdır. Sahibi artık büyüdüğü ve onunla oynamadığı için kendisini yalnız hissetmektedir. Zaman içerisinde yıkanmaktan postu dökülmüş ve eski görünümünü kaybetmiş, birkaç yerinde ise yamalar oluşmuştur. Günlerden bir gün YIKANABİLİR yine kendi köşesinde otururken, bir sinek vızıldayarak gelir ve ona dünyadaki varlık amacını sorar. Bunun üzerine kendi varlık nedenini düşünmeye başlayan YIKANABİLİR, sorusuna bir cevap bulabilmek için dışarıya çıkar ve karşılaştığı hayvanlara kendi varlık nedenlerin sorar. İstediği cevabı bulamayan YIKANABİLİR tam umudunu kaybetmişken bir kız çocuğuyla karşılaşır.

“Ayıcık ile Hayvanlar” eserinin yazarı Michael Ende, film eleştirmenliği ve tiyatro yönetmenliği de yapmış olan çocuk gelişimi konusunda usta yazarlar arasında yer almaktadır. Çocuklar için kaleme aldığı pek çok başarılı eserinde, farklı konuları ele almaktadır. “Ayıcık ile Hayvanlar” kitabı anlatımı ve içeriği açısından daha çok ilkokul çocuklarına hitap etmektedir. Cornelia Haas tarafından resimlenen kitapta YIKANABİLİR’in başından geçenler başarılı bir şekilde aktarılmıştır.

“Ayıcık ile Hayvanlar” hem çocukların hem de yetişkinlerin kendi varlık amaçlarını sorgulamaları açısından son derece başarılı bir çalışmadır. Bununla birlikte kitabın sonunda çocukların aklında, ‘Acaba YIKANABİLİR’in ilk sahibi, onun yokluğunu fark ettimi?’ sorusu oluşabilir.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net