fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Tavşancık ve Gece Macerası

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan Tavşancık ve Gece Macerası kitabının yazarı ise birçok çocuk masalı bulunan Melanie Joyce.

0 618

Tavşancık ve Gece Macerası

Küçük Tavşancık’ın uyku vakti gelmişti ama o henüz uyumak istemiyordu! O, ormanda gece hayvanlarıyla tanışmak, bir gece tavşanı olmak istiyordu! Tavşancık ve annesine bu heyecanlı gece macerasında eşlik etmek ister misiniz? Haydi o zaman, ormana!

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan “Tavşancık ve Gece Macerası” minik tavşanın bir gece başından geçen olayları konu almaktadır. Geceler uyumayan hayvanları merak eden minik tavşan, annesiyle birlikte bir gece dışarıya çıkar ve kirpiden, tilkiye birçok hayvanla karşılaşır.

 

Kitabın yazarı Melanie Joyce, çocukların eğlenirken öğrenebileceği içeriklerle birçok masal kitabına sahiptir. Yazarın kitapları, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları aracılığıyla okurlarla buluşmaktadır. Dili genel olarak yalın ve sade olan yazarın “Tavşancık ve Gece Macerası” adlı eserindeki olaylar da hızlı bir şekilde gelişmektedir. Bu sayede çocuklar sıkılmadan minik tavşana eşlik edebilmekteler. Olay akışı içerisinde gece hayvanları hakkında yaratık ve suratsız olarak bahsedilmesi ise yazardan mı yoksa çeviriden mi kaynaklı tam olarak bilinmemekte. Bir diğer gece hayvanlarının tanıtıldığı çocuk kitabı olan Ay’ı Kim Çaldı eserini ise daha önce sizler için incelemiştik.

Tavşancık gece macerasına koyulmak için sabırsızlanıyordu. Hevesle oyuktan dışarı zıpladı. Dışarıda gökyüzü turuncu ve pembe renge boyanmıştı.

Kitabın en güzel yanlarından birisi ve alt metin olarak anlatmak istediği ise özellikle dışarıdayken ‘annenin yanından ayrılmamak’ olabilir. Çünkü minik tavşancık annesinin yanından ayrıldıktan sonra gece hayvanlarıyla karşılaşır ve korkuya kapılır.

Kitabın görselleri ise James Newman Gray tarafından hazırlanmış. Eğlenceli ve renkli çizimleriyle çocukların dikkatlerini çekmede başarılı olan çizer, aynı zamanda hayvanların tasvirleri açısından da son derece başarılı bir çalışma ortaya koymuş.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net