fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Mumuk Harfleri Öğreniyor

Yapı Kredi Yayınları tarafından basılan Mumuk Harfleri Öğreniyor kitabının yazarı ve çizere ise başarılı yazar Selçuk Demirel dir.

0 696

Selçuk Demirel’in yumuşak ve sevimli çizgisiyle hayata geçirdiği bu öyküsünde harflerin sırrını keşfederken karşımıza çıkıyor. Harflerle birlikte yaşantısına renkli ve kocaman bir kapı açıyor. İlk baskısı Yapı Kredi Yayınları tarafından 1997 senesinde yapılan “Mumuk Harfleri Öğreniyor” gerek baskısı gerek de çizimleri ve anlatımıyla son derece başarılı bir çocuk kitabı olarak karşımıza çıkıyor.

Peki nedir bu harflerin sırrı?

ABCDE…

Yanyana gelince ne oluyor?
Bu büyükler neden onlara bakarken bazen gülüyor bazen de sinirleniyorlar?

 

Bu sabah, Mumuk yazı yazarak hoşça vakit geçirecek. Ne kadar eğlenceli bir oyun bu! Mumuk harflerin sırrını keşfettiğinden beri
bütün zamanını ya okuyarak ya da yazarak geçiriyor.

Mumuk serisi içerisinde yer alan bu kitap, kısa ve renkli anlatımıyla özellikle okumaya yeni başlayan çocukların en sevdiği kitaplar arasında yer alabilir. 3 ve 7 yaş arasındaki çocuklar için ideal olan “Mumuk Harfleri Öğreniyor” kitabını bulmak ise biraz zor olabilir. Bu nedenle özellikle sahaf gezerken sormada fayda var.

Pek çok Avrupa ülkesinde ve Japonya’da kitapları yayımlanan Selçuk Demirel, kitap içerisindeki çizimlerin de sahibidir. Selçuk Demirel’in bu samimi ve içten anlatımıyla çocuklar okumayı çok da sevecektir.

İşte böyle: İki M, iki U ve sonuna bir K. Onun adıydı bu:
Beş harf adını anlatmaya yetiyordu.

Mumuk artık işin püf noktasını öğrendi; her yerde okumak istiyor, hatta sofrada bile. Harfler etraftaki her şeyin adını söyleyebiliyor: Kuş, bulut, çikolata, rafadan yumurta…

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net