fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Ay’ı Kim Çaldı?

Orijinal ismi “Who Stole the Moon” olan ve Türkiye'de "Ay'ı Kim Çaldı" Helen Stratton Would’un ilk çocuk kitabı olma özelliğini taşımaktadır.

0 407

Orijinal ismi “Who Stole the Moon” olan ve Türkiye’de “Ay’ı Kim Çaldı” adıyla raflarda yerini alan kitap Helen Stratton Would’un ilk çocuk kitabı olma özelliğini taşımaktadır. Yazarın kendi oğlundan esinlenerek kaleme aldığı eser, özellikle 5 ve 8 yaş arasındaki çocukların en sevdiği kitaplardan birisi olmaktadır. Vlad Gerasimov’un illüstrasyonlarıyla renklenen ve hayat bulan bu kısa hikaye, çocukları yeni bir maceraya davet etmekle birlikte yeni bilgiler öğrenmelerini de desteklemektedir.

“Ay’ı Kim Çaldı?”

Astronot olmak isteyen Berk, her gece yatmadan önce Ay’ı izlemektedir. Yine bir gün Ay’ın hangi şekilde olduğunu görmek için sabırsızlanarak yatağına giren Berk, Ay’ı gökyüzünde göremez. Ay’ın çalındığını düşünerek, herkes uyuduktan sonra onu aramaya başlar. Bu esnada da karşısına çıkan gece hayvanlarına Ay’ı görüp görmediklerini sorar. Ay’ı arama yolculuğu içerisinde Berk; porsuk, tilki, kirpi ve baykuş gibi farklı hayvanlarla da tanışma imkanı elde eder.

Berk için Ay çok özel bir anlam taşımakla birlikte, kalplerini kırmak istemediği gece hayvanları için de anlamlıdır. Berk, eğer Ay bir daha gökyüzüne dönmezse gece hayvanlarının işlerini rahat bir şekilde yapamayacağından korkar. Kitap aynı zamanda dünyanın işleyişinin, küçük bir çocuğun gözünden nasıl göründüğünü de oldukça başarılı bir şekilde aktarmaktadır.

Bu minik kitapla çocuklar, Berk’e Ay’ı arama yolculuğunda katılabilir ve Ay’a ne olduğunu öğrenebilirler. Kitap içerisinde gece ortaya çıkan hayvanlara da yer verilmekle birlikte, hayvan sevgisi de işlenmektedir.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net