fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Çözüm Koleji İlkokul

Çözüm Koleji İlkokul dürüst, güvenilir, yenilikçi, hakkaniyet sahibi öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor.

0 421

Çözüm koleji ilkokul öğrencileri okumayı öğrenirken aynı zamanda hayatı da okumayı öğretiyor. Öğrenciler zamanla yorum katacağı bilgiler öğrenirler. Çözüm koleji öğrencilerin iyi bir geleceği için elinden geleni yapan bir kaliteli kolejdir. Öğrencilerin iyi bir insan olmaları için beceri, alışkanlık ve iyi davranış kazanmalarını sağlamak ve aynı zamanda milli ahlaki değerler ile yetiştirmek için güçlü bir eğitim sunuluyor. Öğrencilere uygulanan takviye programlar ile gereken hazır bulunuşluk seviyesine ulaşmaları sağlayarak bir sonraki seviyeye hazırlıyor.

Birinci Sınıfa Özel Oryantasyon

Sadece Çözüm Koleji İlkokulu farklıyla uygulanan eğitim anlayışı ile İlkokul birinci sınıfa psikomotor, duyusal yön ve bilişsel olarak hazırlanıyor. Bu amaçla hazırlanan özel fiziki ortamlarda, özün oryantasyon programı uygulanıyor. Öğrenciler okul hayatına daha hazır ve mutlu başlıyor.

Sınıflar

Geniş pencereleri ile öğrenciler güneş ışığından doyasıya faydalanabiliyor. Sınıflarda ergonomik sandalye ve masa kullanılıyor. Başarılı kolej yazma alanını sadece tahtadan ibaret tutmuyor, tüm duvarı yazılabilir hale getiriyor.

Farklılıkların Yanında Kolej

Yetenek destek sistemi oluşturarak, üstün yetenekli öğrencilere sosyal ve akademik gelişimlerini daha da yükseltmek için destekliyor. Özgün projeleri destekleyerek, öğrencileri kendilerini geliştirmeleri için fırsat sunuluyor.

Yabancı Dil

Çözüm Koleji İlkokul akademik kurulları tarafından geliştirilen touch modeli uygulanıyor. Native Speakers ve Türk öğretmenlerin ortaklaşarak çalıştığı okulda, haftada en az 12 saat olmak üzere İngilizce eğitimi veriliyor.Sınıf içi ve yurt dışı, sosyal, kültürel etkinlikler ile kalıcı öğrenme sağlanıyor.

Yeşil Terapi

Doğayla iç içe öğrenme stili ile çocuklar üretirken öğreniyor. Toprağa dokunarak, ağaç dikerek ve sahiplenerek, sebze yetiştirmeyi ve kendi sebzesini tüketilme olanağı sunuluyor. Okul bahçesi, etkin öğrenme alanı kullanılıyor.

Değerler Eğitimi

Değerler eğitimi ; karakterli, kişilikli ve erdemli bireyler yetişmenin temelini oluşturuyor. Başarılı okul Değerler Eğitimi Kurulu’nun önerisi ile hazırlanan programa ve plana uygun dersler uyguluyor. Başarılı kolejde Kuran-ı Kerim okul öncesinden itibaren öğretilmeye başlanıyor ve milli, manevi değerlerle donanmış çocuklar yetiştiriyor.

Sağlık, Temizlik ve Hijyen

Okulda, öğrencilerin sağlığı üst seviyede tutuluyor. Ortak kullanım alanları ve sınıflar kaliteli temizlik malzemesiyle uzman personeller tarafından düzenli aralıklarla temizleniyor. Kolej, öğrencilerin fiziksel gelişim özelliklerine göre tasarlanmıştır.

Revirde acil yardım gerektiren tıbbı malzemeler bulunuyor. Her öğrencinin sağlık dosyası tutulup takip ediliyor. Düzenli olarak sağlık taraması yapılıp öğrencilerin sağlık durumları gözleniyor. Kurumda kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek veriliyor. Diyetisyenler tarafından hazırlanan yemek menüsünü web sitesinde yayınlanıyor.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net