fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

İlk Ders Corona!

Sağlık Bakanlığı tatilden sonraki ilk derste korona virüsüne (corona virüs) karşı, öğrenci ve öğretmenlerin bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan notları paylaştı.

7 412

15 günlük tatilin sona ermesiyle birlikte 18 milyon öğrenci derse başladı.  Çin’in Wuhan kentinde  ortaya çıktıktan sonra tüm dünyada hızla yayılmaya başlayan korona virüsü (corona virüs) için Sağlık Bakanlığı da harekete geçti.  

Okul tatilinin sona ermesiyle birlikte okullarda da corona virüsü alarmı verildi. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkenin güvenlik önlemlerini artırdığı virüsle ilgili Sağlık Bakanlığı, hazırladığı bilgilendirme raporunu öğrenci ve öğretmenlere sundu.

Okullarda Corona Virüs Alarmı

Hızlı yayılması ve ölümle sonuçlanabilen etkileri ile dünyayı alarma geçiren korona virüs için Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortak çalışma yürüttü. Bu çalışmaya göre “Korona Virüs nedir?”, “Virüsten Korunma Yolları Nelerdir?”, “Corona Nasıl Bulaşır” gibi farklı soruların cevaplandığı bir rapor okullara sunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla Sağlık Bakanlığı tarafından iletilen rapor, okul yöneticileri ve öğretmenler vasıtasıyla öğrencilere anlatıldı.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

15 günlük okul tatilinde Milli Eğitim Bakanlığı il ve ilçe müdürlüklerinde yetkililere korona virüs (corona virüs) hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Okul ve kurum müdürlerine doktorlar tarafından Korona ve benzeri salgın hastalıklardan korunma konulu seminer ve brifingler verildi.

Ailelerin tedirgin olmasını gerektirecek herhangi bir durumun olmadığı belirtilirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından solunum yolu enfeksiyonlarına karşı alınabilecek tedbirler paylaşıldı.

  • Okullarda kış ayları da dahil sınıflar ve diğer alanlar sık havalandırılmalıdır. Eller sık yıkanmalı, kirli eller ile göz, burun ve ağza dokunmaktan kaçınılmalıdır.
  • Özellikle hapşırma ve öksürme sonrasında ellerin su ve sabun ile iyice yıkanması önemlidir. Öksürüldüğünde veya hapşırıldığında ağız ve burun mendil ya da mendil bulunmadığı durumlarda dirsek içi ile kapatılmalıdır.
  • Kağıt mendil kullandıktan sonra çöp kovasına atılmalı ve eller yıkanmalıdır. Solunum enfeksiyonu olan öğrencilerin evde istirahat etmesine özen gösterilmelidir.
  • Hastalık döneminde bol sıvı tüketilmeli, beslenmeye dikkat edilmeli özellikle taze sebze ve meyve tüketilmelidir.
7 yorum
  1. bilgi diyorki

    verdiğiniz detaylı bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim

  2. viski diyorki

    verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim

  3. Takipçi Hilesi diyorki

    Detaylı bir makale olmuş kaleminize sağlık

  4. saatler diyorki

    detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim

  5. bilgiler diyorki

    düzenli olarak ziyaret ettiğim sitelerden biri ve yine faydalı bir makale olmuş sap olun

  6. Bilgili Sözlük diyorki

    Detaylı bir içerik olmuş. Üstelik de akıcı. Teşekkürler

  7. Bu Kadar Bilgi diyorki

    Detaylı bir makale olmuş. Baştan sona okudum ve karşılaşmış olduğum için de mutluyum. Teşekkür ederim.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net