fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Başarının Formülü

Bizim bildiğimiz başarı formülünü unutun. Başarının formülü değişti...

0 329

Başarının formülü diye yüzlerce yazı okuyabilir birçok tanım görebilirsiniz. Her başarılı insanın bir başarı hikayesi vardır. Başarılı öğrenci dendiğinde aklımıza akademik alanda yüksek notlar alan, merkezi sınavda istediği üniversiteye giren öğrenci geliyordu. Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz: “Yaşamakta olduğumuz teknolojik devrim ve dijitalleşmeyle birlikte dünyamız her alanda büyük bir değişim sürecine girdi. Gençlerin bu değişime uyum sağlayabilmeleri için yaşanan değişimi iyi okumaları, hedeflerini çağın gereklerine göre güncellemeleri ve yeni öğrenme alanlarına açık olmaları ile mümkün olacak.”

GENÇLER, ÇAĞIN GEREKLERİNE GÖRE KENDİLERİNİ GÜNCELLEMELİ

Hele birde sosyal, sportif veya kültürel alanlardan birinde çalışma yapmışsa öğrenciyi çok başarılı olarak görüyorduk.
Yaşamakta olduğumuz teknolojik devrim ve dijitalleşmeyle birlikte dünyamız her alanda büyük bir değişim sürecine girdi. Bilim insanları önümüzdeki on yıl içinde mesleklerin bir bölümünün yok olacağını ve bugün var olmayan yeni yeni mesleklerin ortaya çıkacağını belirtiyorlar. Yaşamakta olduğumuz hızlı değişim okulda öğrenilen bilgilerin geçerlilik süresini her yıl daha da kısaltıyor.

Yeni Bilgi

Başarının formülü Bilgi değil, yeni bilgileri nasıl öğreneceğini bilmek çok daha önemli hale geldi. İnsanların özellikle gençlerin bu değişime uyum sağlayabilmeleri için yaşanan değişimi iyi okumaları, hedeflerini çağın gereklerine göre güncellemeleri ve yeni öğrenme alanlarına açık olmaları ile mümkün olacak
Günümüzde “başarı”ya yüklenen anlam hızla değişip genişlemeye başladı.
Her geçen gün yetişmiş insandan ve öğrencilerden beklenen beceriler değişiyor ve onlardan farklı alanlara yönelik çoklu başarı bekliyor.
Eğitim 4.0’a göre başarı deyince aklımıza gelmesi gereken beceriler;

  •  Bütünsel akademik donanım ve merkezi sınavlarda iyi sonuçlar almak.
  • En azından bir yabancı dili etkin kullanabilmek.
  •  Başarı motivasyonu yüksek, sabırlı olmak ve pes etmemek ve odaklanma becerisine sahip olmak.
  •  Bilen değil, yapabilen, problem çözme yetisi gelişmiş.
  •  Bilişsel beceriye sahip, öğrenmek için çalışan ve edindiği bilgileri güncelleyip kullanabilen.
  •  Yaptığı çalışmaları değerlendirebilen, içinde yaşadığı toplumun sorunlarını fark eden, çözümü düşünen, tasarlayan ve çözüm üretebilme becerisine sahip bireyler geliyor.

Kısaca endüstri 4.0’ın gerektirdiği her alanda tasarlayacak, geliştirerek, üretecek ve üretilen teknolojiyi kullanabilecek üst düzey düşünme becerilerine sahip bireyler yetiştirmemiz gerekiyor.
Her geçen gün artan beceri beklentileri ile ilgili iyi haber, geliştirilmesi gereken becerilere yönelik yeni öğretim yöntemleri de birlikte gelişiyor. Önemli olan okulların öğrencilerini hangi alanlarda ve nasıl geliştirebileceklerine odaklanmaları ve çözüm üretebilmeleridir.

Oğuzkaan Koleji Eğitimi

Oğuzkaan Koleji olarak Başarının formülü, eğitim 4.0 uygulamaları yapmaya başladık. Yaptığımız uygulamayla hem öğrenmenin ilginç hale geldiğini, hem bir derste öğrenilen bilgilerin farklı derslerde tekrarlanarak kalıcı hale geldiğini hem de öğrencilerin öğrendikleri bilgileri diğer derslerle ilişkilendirmek için düşünce üretmeye başladıklarını gördük.
STEM ve Kodlama-Robotik atölyelerinde öğrenciler bütünsel öğretimle öğrendikleri bilgileri de kullanarak fark ettikleri sorunlara çözüm üretmeye yönelik projeler ve farklı tasarımlar yapmaya başladılar. Bütünsel öğretim uygulaması ile ayrı ayrı akademik derslerde işlenen konuları birbirleri ile ilişkilendirdiğimiz bir öğretim sistemine geçtik.

Yeni uygulamaya başladığımız Sosyal-Duygusal Öğrenme Becerileri ile temel hedefimiz; her öğrencimizin bilişsel becerilerini, öz yeterlilik algılarını ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirerek dünyada yaşanacak her türlü değişime dayanaklı hale getirmektir. Bu yolda başarılı olabilmek için eğitim dünyasında yaşanan tüm gelişmeleri yakından izliyoruz.
Okul yöneticilerimizin öğrencilerinin gelişimi için gerekli çalışmaları başlatması ve gelişim adımlarını izlemesi bile fark yaratmaya yetecektir.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net