fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Gökyüzünün Sesleri

Çocuklara doğayı tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan Gökyüzünün Sesleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanmıştır.

0 335

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından çocuklara özel olarak hazırlanan “Gökyüzünün Sesleri” doğayı çocuklara tanıtırken sevdirmeyi amaçlamaktadır. Renkli bir anlatıma sahip olan kitap aynı zamanda çocukların merak ettiği pek çok soruyu da cevaplandırmaktadır.

Bir sabah uyandığında nasıl olup da dünyanın böylesine değiştiğini merak ettin. Kedilerin sesleri, köpeklerin havlamaları çarptı kulağına. Bir kuşun kanat çırpışını, bir karıncanın ayak seslerini işittin. Pencerene uzanan ağaç dallarında tomurcuklar gördün. Dünyada neler oluyormuş, merak ettin. İşte bu merakla rafta bu kitabı aldın ve okumaya başladın. Neden? Çünkü ben sna gökyüzünün sesini duyuracağım. Sana anlatmak istediği şeyleri kulağıma fısıldayan ve bu yüzden beni haftalardır uyutmayan gökyüzünün söylediklerini yazdım sana.

Çocukları düşünmeye teşvik eden “Gökyüzünün Sesleri” pek çok kavramın da çocukların hayatına girmesine yardımcı olmakta. Gökyüzü, bulut, iklim ve hava durumu gibi farklı kavramları canlı görsellerle destekleyerek çocukların anlamasını ve hatırlamasını kolaylaştırmakta. Aynı zamanda kitap içerisinde farklı hava olaylarının da açıklamaları yer almakta. Yağmur, kar, rüzgar ve çığ gibi hava olayları, çocukların ilgisini çekecek bir şekilde anlatılmakta.

“Gökyüzünün Sesleri”, çocukların farkındalıklarını geliştirebilmek adına da orman yangınları ve asit yağmurları gibi farklı olayları da küçük okurlarına sunmakta. Orman yangınlarına neden olan dört maddeyi de listeleyen kitap, böylece çocukların daha bilinçli bireyler olarak yetişmesinde yardımcı olmakta.

Bir kuş için gökyüzü yuvadır, evdir, candır. Kanatlarını güçlendirmek, arkadaşlarıyla yarışmaktır. Bulutlarla oynamak, su damlalarından kaçmak, uçaklara selam vermektir.

Bir kedi için gökyüzü, eğlencedir, neşedir, yağmurdan sonra gökkuşağını izlemektir. Bulutlar karardıysa, son sürat yağmurdan kaçmak ve sıcak bir yuvaya sığınmaktır.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net