fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Özel Beştepe Koleji İlkokulu

Başarılı kolejler arasında yer alan Özel Beştepe Koleji İlkokulu öğrencilerin sosyal ve sportif aktivitelerine de en az dersler kadar önem verir.

0 402

Özel Beştepe Koleji İlkokulu öğrencileri, akademik yaşama güçlü ve hızlı bir başlangıç yapar. Dil eğitimi de aynı yoğunlukta yol alır. Başarılı kolejler arasında yer alan Özel Beştepe Okulları, öğrencilerin sosyal ve sportif aktivitelerine de en az dersler kadar önem verir. Kurum öğrencilerin zihinsel ve akademik gelişimlerini değil, mutlu bir çocukluk yaşamalarını da önemser. Böylelikle öğrencilerin zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimleri eksiksiz bir altyapı ile ilerleme kaydeder.

Özel Beştepe Koleji İlkokulu Eğitim Sistemi

Özel Beştepe Koleji İlkokulu düzenli olarak veli toplantıları yaparak, her öğrencinin velisi ile ayrı bir toplantı gerçekleştirir. Toplantılarda sınıf öğretmenleri, idareciler, yabancı dil öğretmenleri ve rehberlik öğretmenleri de yer alır. Öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini veliler ile işbirliği yaparak takip eder. Öğrencilerin yabancı dil öğrenme yetileri ilkokul yıllarında daha verimli olduğu için, yabancı ders saatleri bu dönemde daha yoğun olarak işlenir. Rusça ve İngilizce dil eğitim programı ile konuşulabilir bir yabancı dil hedeflenir. Öğrenciler interaktif sınıflarda İngilizce matematik, İngilizce fen ve küresel bakış derslerini ilkokuldan itibaren almaya başlar. Öğrenciler lisede anadil seviyesinde İngilizce gerektiren A Level Programı için temellerini atmış olur. İngilizcenin yanı sıra akademik İngilizceye de hakim olurlar. Öğrencilere E+Steam eğitimi vererek; yazılım, robotik, algoritma, dijital yayıncılık, veri analizi, 3 boyutlu modelleme ve girişimcilik edindikleri kazanımlarla ülke inovasyonu lokomotifleri olmaya hazırlanır.

A Level nedir ?

Dünyada uluslararası geçerli olan bir sertifikadır. A Level İngiliz lise diplomasıdır. Yine dünyanın en önemli üniversiteleri (LSE, Oxford, Yale, MIT, Cambridge, Harvard ….) A Level diplomasını kabul eder. İngiltere’de liseden mezun olan öğrenciler girecekleri üniversiteye A Level diploması ile başvuru yapar.

Özel Beştepe İlkokulu Aktiviteleri

  • Yüzme
  • Futbol
  • Satranç
  • Müzik
  • Resim
  • Yaşam Becerileri
  • Akıl Oyunları
  • Basketbol
  • Masa Tenisi
  • Dans
  • Drama
  • Squash

Özel Beştepe Koleji İlkokulunda faaliyet gösteren Clup 5 Tepe, öğrencilerin okul saatleri dışında da sporla ilgilenmelerini, sadece zihinsel gelişimlerini değil bedensel gelişimlerini de destekler. Club 5 bünyesinde voleybol, basketbol, cimnastik ve yüzme branşlarında uzman antrenörlerle lisanslı sporcular yetiştirir. Sporcular uluslararası ve ulusal çapta düzenlenen müsabakalara katılır. Beştepe Koleji okul saatlerinde kulüplere katılan öğrencilerin, okullar arası düzenlenen turnuvalara katılmalarını sağlar. Öğrenciler hem bir sporcunun disiplinine kavuşarak, hem de kendini fiziksel olarak geliştirerek o alanda lisans alırlar.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net