fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Yüz Yüze Eğitim Nasıl Olacak?

0 219

21 Eylül itibarıyla 81 ilde başlayacak olan yüz yüze eğitime dair detaylar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı. Yüz yüze eğitim nasıl olacak?

MEB tarafından Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne yüz yüze eğitim uygulamasına ilişkin yazı gönderildi. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül imzasıyla gönderilen yazıya göre salgın dolayısıyla MEB’e bağlı kurumlarda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı “yüz yüze ve uzaktan eğitim” imkanlarının birlikte kullanılması ile sürdürülecek.

Özel Eğitim Alan Öğrenciler İçin Yüz Yüze Eğitim Nasıl Olacak?

Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin bir kısmının tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitimlerine devam edecek olmaları nedeniyle, özel eğitim ana okulları, özel eğitim ana sınıfları, özel eğitim uygulama okulları 1’inci kademede 1’inci sınıfa kayıtlı olanlar ile özel eğitim ilkokulları ve diğer ilkokullar bünyesinde birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan özel eğitim sınıflarında 1’inci sınıfa kayıtlı olanlar 21 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitim ve uzaktan/canlı, diğer sınıf seviyelerinde ise uzaktan/canlı olarak eğitim öğretime devam edecek.

Ancak yüz yüze eğitimde öğrencilerin okula devamının sağlanmasında velilerin tercihi esas alınacak. Velilerin öğrencileri yüz yüze eğitime göndermeme konusunda mazeret beyan etmesi durumunda öğrenciler uzaktan/canlı eğitime devam edecek.

Yüz yüze eğitim alacak öğrenciler uyum haftasında bir gün, daha sonraki haftalarda ise haftada iki gün olacak şekilde eğitime devam edecek. Bu süreçte yüz yüze eğitimin uzaktan/canlı derslerle desteklenmesi sağlanacak.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net