fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Yüz Yüze Eğitim Kaçıncı Sınıflarda Var? Okullar Ne Zaman Açılıyor?

0 234

 

Tüm dünyada yaşamı olumsuz etkileyen covid-19 salgınının ülkemizde etkisini arttırmasından sonra okulların ne zaman açılacağı da merak konusu oldu. Yüz yüze eğitim kaçıncı sınıflarda olacağı merak edildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 2020-2021 eğitim öğretim döneminin 21 Eylül 2020 tarihinde açılacağını belirtti.

YÜZ YÜZE EĞİTİM KAÇINCI SINIFLAR İÇİN GEÇERLİ? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

MEB’ten yapılan açıklamaya göre yüz yüze eğitim haftaya yani 21 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yüz yüze eğitim kaçıncı sınıflarda olacak? Öncelikle velinin onayının çok önemli olduğunu vurgulandı. Bakan Selçuk, ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin uyum haftasında bir gün, dönem içinde haftada iki gün olacak şekilde okula gideceklerini belirtti.

Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in, il müdürlerini yüz yüze eğitimin uygulamasına ilişkin belirlenen esaslar konusunda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmesiyle başlayan video konferansta, hazırlıklara ilişkin tüm detaylar paylaşıldı ve belirlenen plan çerçevesinde hazırlıkların en kısa sürede tamamlanması istendi

GEREKLİ KONTROLLERİN YAPILMASI TALİMATINI VERDİ

‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu’nun uygulanmasıyla ilgili denetim çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda, dezenfeksiyon ve günlük hijyen için ihtiyaç duyulan malzemelerin temini konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Bakan Selçuk ihtiyaç duyulan hijyen ve dezenfektasyon ürünlerinin üretiminin meslek liseleri tarafından karşılanabileceğini duyurdu. Okul yönetimleriyle bu konudaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve anlık çözüm mekanizmalarıyla gerekli kontrollerin yapılması talimatını verdi. 2 bin denetmen ile devam eden okul denetimleri ve ‘Okulum Temiz Belgesi’ belgelendirme süreçleriyle ilgili de bilgi aldı. Okul yöneticilerinin bu konudaki fedakâr ve özverili çalışmalarının desteklenmesini istedi.

Bakan Selçuk’un 81 ilin milli eğitim müdürüyle gerçekleştirdiği video konferansta, devam eden uzaktan eğitim çalışmaları da ele alındı. Erişim güçlüğü yaşayan öğrencilere ulaşmak için köylere ve en uzak mecralara kadar ulaşan il ve ilçe yöneticilerine teşekkür eden Bakan Selçuk, en yakın EBA Destek Noktası’na ulaşım için ihtiyaç duyan öğrencilerin ve ailelerin bire bir iletişimle bilgilendirilmesini istedi.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net