fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Çözüm Koleji Anaokulu

En iyi kolejler arasında öne çıkan Çözüm Koleji ana sınıfı eğitimiyle de dikkatleri üzerine çekmektedir.

0 730

Çözüm Koleji Anaokulu erken çocukluk eğitiminin öneminin farkında olan bir kolejdir. En iyi kolejler arasında öne çıkan Çözüm Koleji ana sınıfı eğitimiyle de dikkatleri üzerine çekmektedir.

Ana sınıfı öğrencinin hayata dokunmaya başladığı dönemdir. Okulda EÇE Eğitim Programı uygulanır. Çözüm EÇE(erken çocukluk eğitimi) programı; öğrencilerin sosyal-duygusal, psikomotor, bilişsel, özbakım açıcından öğrenmeye uygun ortamlar sunar. 36-60 ay arası öğrencilerin ihtiyaç, ilgi, gelişim ve öğrenme özelliklerini dikkate alarak; verilen eğitimi somut öğeler üzerinden ve yaşayarak öğrenmelerine önem verir. Bilgiyi eğlenerek öğretmeye çalışan kurum, kaliteli bir eğitim ortamı hazırlar. Eğitsel etkinlikler yapılarak öğrencilerin öğrenmelerini keyifli hale getirerek öğrenmelerini kolaylaştırır. Hijyen ve güvenliği esas alan kaliteli okul; eğitsel yayınları, eğitici oyuncakları, özenle tasarlanan ana sınıfı derslikleriyle ve atölyeleriyle öğrencilere eğitim veriliyor.

Sınıflarda dersler ilgi çekici, eğitim ve öğretimi canlı tutacak eğitsel merkezler oluşturuluyor. Öğrencilerin yaşları göz önünde bulundurularak sınıflandırılır ve öğrencileri bir üst sınıfa hazırlayarak eğitimi tasarlıyor. Sınıflar havadar ve geniş olarak tasarlanmıştır.

Çözüm Koleji Anaokulu

Çözüm Koleji ve İngilizce Dil Eğitimi

En iyi kolejler arasındaki Çözüm Koleji anaokulu dil eğitiminde touch modeli uyguluyor. Native Speaker  ve Türk öğretmenler ile birlikte çalışıyor. Öğrenciler her hafta en az 12 saat İngilizce eğitimi alıyor. Kültürel, sınıf içi ve yurtdışı etkinlikler ile pekiştirerek kalıcı öğrenmeyi hedefliyor. Okul öncesi, öğrencilerin iç dünyalarını özgünce ve özgürce harekete geçirmeleri açısından gelişimleri için önemlidir. Okul; drama, müzik, görsel sanatlarla beş duyunun gelişimini destekleyerek, ilk eserlerini yapabilecekleri bir ortam sunar.

Öğrenciler özgünce yaptıkları çalışmaları sergilemenin mutluluğunu çözüm kolejinde yaşarlar. Oyun oynamak öğrenciler için çok önemlidir ve gelişimleri için gerekli bir olaydır. Açık havada, bol oksijen ile enerjilerini atabilecekleri ve psikomotor gelişimlerini destekleyecek bir şekilde tasarlanan macera parkuru ve oyun parkını öğrencilerin hizmetine sunuyor. Okul dışarıda günü yaparak öğrencilerle  açık havada keyifli etkinlikler yapar.

Temizlik, Hijyen ve Sağlık

Okulda, öğrencilerin sağlığı üst seviyede tutuluyor. Ortak kullanım alanları ve sınıflar kaliteli temizlik malzemesiyle uzman personeller tarafından düzenli aralıklarla temizleniyor. Kolej, öğrencilerin fiziksel gelişim özelliklerine göre tasarlanmıştır.

Revirde acil yardım gerektiren tıbbı malzemeler bulunuyor. Her öğrencinin sağlık dosyası tutulup takip ediliyor. Düzenli olarak sağlık taraması yapılıp öğrencilerin sağlık durumları gözleniyor. Kurumda kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek veriliyor. Diyetisyenler tarafından hazırlanan yemek menüsünü web sitesinde yayınlanıyor.

kaliteliokul.com

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net