fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Özel Pursaklar Bilişim Koleji Anaokulu

Özel Pursaklar Bilişim Koleji Anaokulu, Ankara’nın en kaliteli özel okulu olma özelliğiyle birlikte Ankaradaki en başarılı okullar arasında yer almaktadır.

0 531

Ankaradaki en başarılı okullar arasındaki Özel Pursaklar Bilişim Koleji Anaokulu, teknolojinin günlük hayatın önemli bir parçası olduğunun bilincinde olan bir kurumdur. Geleneksel eğitim anlayışının dışında her daim yenilikçi ve aktif okul yaşantısını ve öğrenmeyi keyifli hale getiren çağdaş eğitim mekanlarıyla ve binlerce mezunuyla “Ankara’nın en kaliteli özel okulu” ödülünü almıştır. Dinamik eğitim anlayışı ile özel okulculuğa yeni bir soluk getirmektedir.

Özel Pursaklar Bilişim Koleji Anaokulu Eğitim Sistemi

4 periyottan oluşan eğitim sistemlerinde her dönem arasında öğrencilere çeşitli dil kampı imkanları tanımaktadır. Böylece yabancı dili öğrencilerin hayatlarının birer parçası haline getirmelerine yardımcı olur. EDOP Akademi, Offiline Quiz, Haydi Sor, Değerlendirme Analizi ve Bireysel Çalışma Raporu gibi teknolojik çalışmalarla öğrencilerinin gelişimlerinde sadece okulda değil okul dışında da onların yanlarında yer almakta.

Kaliteli Anaokulu denilince akla ilk isim Bilişim Koleji gelir. Okul öncesi eğitim, çocuğun doğumundan ilkokula başladığı güne kadar sürdürülen bir eğitim sürecidir. Anaokulu öğrencilere fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine destek verir. Düzenli ve sağlıklı ortam içinde toplumun ve kültürel özelliklerini göz önünde bulundurarak eğitim almalarını sağlamaktadır.

Çocuklarda keşfetmelerini sağlayacak, merak uyandırarak , hayal kurma yetilerini geliştirecek yaratıcı aktiviteler yapılan ana sınıflarında kaliteli ve sağlıklı materyaller kullanılmaktadır. Deneme-yanılma yöntemi kullanılarak hazırlanan oyun ortamında çocuklar yaşayarak öğrenir. Kendi deneyimleri ile öğrenen öğrencilerin; el becerisi, algılama yapısı ve bilgi seviyesi bir sonraki eğitim aşaması için iyi bir temel oluşturur. Öğrenciler, Ankaradaki en başarılı okullar içerisindeki, Bilişim Koleji ana sınıfında eğlenerek öğrenmektedir. Çeşitli matematik, zeka ve dil oyunlarıyla gelişimini tamamlayan öğrenciler ilkokul seviyesine başarılı bir şekilde hazırlanır. Oyun temelli eğitim anlayışı öğrencilerin; keşfederek yaratıcılığın geliştirilmesini ön planda tutar. Öğrenciler ile yapılan etkinliklerle onların el becerilerini yatkınlıkları ve hayat güçlerini ortaya çıkarmalarını hedeflenir. Bilmekten çok uygulama ve üretme öncelikli verilen eğitimle, ana sınıfında öğrenciler her şeyi yaparak öğrenir. Ankara’nın en kaliteli özel okulu olan Özel Pursaklar Bilişim Koleji Anaokulu; EDOP Akademi, Offiline Quiz, Haydi Sor, Değerlendirme Analizi ve Bireysel Çalışma Raporu gibi teknolojik çalışmalarla öğrencilerinin gelişimlerinde sadece okulda değil okul dışında da onların yanlarında yer almaktadır.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Sanat Ve Spor

  • Basketbol
  • Gitar
  • Ebru

Kulüpler

  • Almanca Kulübü
  • İngilizce Kulübü
  • Basketbol Kulübü
  • Ebru Kulübü
  • Karakalem
  • Piyano Kulübü
  • Gitar Kulübü
  • Halk Oyunları Kulübü
  • Matematik Kulübü

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net