fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

DGS tercihlerinde sona gelindi! 2022 DGS tercihleri ne zaman bitiyor, tercihler nasıl ve nereden yapılacak?

0 14

DGS tercihlerinde sona gelindi! 2022 DGS tercihleri ne zaman bitiyor, tercihler nasıl ve nereden yapılacak?

DGS tercih sürecinin sonuna gelinirken, 24 Ağustos tarihinde başlayan tercihlerin ne zaman sona ereceği merak konusu oldu. 2 yıllık üniversite eğitimini 4 yıllık lisans eğitime tamamlamak için sınava katılım gösteren öğrenciler, aldığı puan ölçüsünde tercihlerine ÖSYM AİS sayfası üzerinden devam ediyor. İşte DGS tercih sürecine ilişkin merak edilen soruların yanıtı…

DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS tercih heyecanı sürüyor. DGS sınav sonuçlarının 11 Ağustos tarihinde açıklanmasının ardından 24 Ağustos tarihinde başlayan tercih sürecinin sonuna gelindi. DGS tercih kılavuzunun yayınlanmasının ardından, lisans adayları taban puanlarını araştırmaya başladı. Peki 2022 DGS tercihleri ne zaman bitiyor, tercihler nasıl ve nereden yapılacak? İşte DGS tercihlerinin sona ereceği tarih…

Dikey geçiş sınavı nedir?

DGS’nin açılımı dikey geçiş sınavıdır. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nın meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçişi için düzenlenir. Dikey geçiş sınavıyla ön lisans programlarından mezun olan kişilerin örgün öğretim lisans programlarına geçiş yapma olasılığı vardır. Dikey geçiş sınavı, ÖSYM tarafından her yıl Temmuz ya da Ağustos ayında yapılan bir sınav türüdür. DGS sınavının amacı, sözel ve sayısal içerikli akıl yürütme becerilerinin ölçülmesidir çünkü lisans öğretiminde başarının en önemli anahtarlı bu sayısal ve sözel becerilerdir. Dikey geçiş sınavı sadece 2 yıllık meslek yüksekokulu mezunları ve mezun olabilecek durumdaki adaylar içindir. Yükseköğretim programlarına dikey geçiş için başvuruda bulunacak adaylara meslek yüksekokulları ve açık öğretim ön lisans programlarından mezun olma koşulu aranmaktadır.

DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

DGS tercihleri 24 Ağustos – 01 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz yıl 27 Ağustos – 07 Eylül 2021 tarihleri arasında alınan DGS tercihlerinin sonuçları 14 Eylül 2021 tarihinde 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden sorgulanabildi.

2022 DGS tercih sonuçları açıklanma tarihi henüz belli olmadı. Resmi açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde olacaktır.

DGS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

2022 Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2022-DGS) tercih işlemleri, 24 Ağustos – 01 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tercih işlemleri, 01 Eylül 2022 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak 24 Ağustos 2022 günü saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapabileceklerdir.

DGS TABAN PUANLARI VE GEÇİŞ BÖLÜMLERİ 

DGS 2021 taban puanları ile fikir sahibi olabilirsiniz. Ön lisans mezuniyet alanına göre geçiş yapılacak lisans bölümleri açıklandı.

 KALİTELİ OKUL

 

 

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net