fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Okullarda Yüz Yüze Eğitim!

0 160

Bakan Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından sosyal medya hesabından okullarda uygulanacak okullarda yüz yüze eğitim takvimini açıkladı. Bakan Selçuk’tan son dakika eğitim haberleri.

Okullarda Yüz Yüze Eğitim

Cumhurbaşkanlığı  Kabine toplantısı ardından son dakika açıklamaları yapıldı. Eğitime dair açıklamalar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapıldı. Okullarda yüz yüze eğitim yapılacağını duyuran Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kademeli olarak yapılmaya başlanacak yüz yüze eğitim için tarihleri açıkladı.

İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Cumhurbaşkanlığı Kaine toplantısı ardından yaptığı son dakika açıklaması:

Yüz Yüze Eğitimde 1 Haziran

“Yarın (1 Haziran) itibarıyla ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarihleri açıklarken, Milli Eğitim Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada ise ülke genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, yarından itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacağı, diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edeceği bildirildi.

Haftada İki Gün Yüz Yüze Eğitim

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitimin haftada 2 gün yapılacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: “Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır. Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu’ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir.”

Karneler İçin Tarih Belli!

2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran’da alabilecek Telafi eğitime katılmak isteyenler için son okul günü 2 Temmuz 2021.

Üniversiteler İçin Yüz Yüze Eğitim

Milyonlarca üniversite öğrencisinin beklediği o sorunun cevabı toplantı sonrası geldi. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eğitime yönelik açıklaması üniversiteler yönünde oldu. Erdoğan, “Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.” açıklamasını yaptı.

Son dakika gelişmeleri ve eğitim haberlerini tüm detaylarıyla görmek için sitemizi takipte kalın…

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net