fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

ODTÜ “Eğitim’le En İyi 100″e Girdi

0 340

ODTÜ “Eğitim’le En İyi 100″e Girdi

Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu THE (Times Higher Education) 2021’in en iyi üniversitelerinin ardından, alan sıralamasını da açıkladı. ODTÜ Eğitim Fakültesi Türkiye’den dünyada 100’lük dilime giren ilk eğitim fakültesi oldu.

Dünya genelinde 93 ülke ve bölgede 1.500’den fazla üniversiteyi inceleyen Times Higher Education, 2021 yılının en iyi üniversitelerini belirledi.
Yayınlanan sıralama 13 milyondan fazla araştırma ile 80 milyondan fazla alıntının analiz edilmesiyle ortaya kondu. Bu sıralama öğrenciler, öğretmenler ve hükümetlerle ilgili dünya çapında küresel yüksek öğretimde değişen güç dengesi hakkında önemli fikirler veriyor. Üniversitelerle ilgili alan incelemesi de yapan kuruluş, ekonomi, hukuk mühendislik, sosyal bilimler ve eğitim gibi 11 farklı alanla ilgili yeni bir sıralama yaptı.

ODTÜ YİNE ZİRVEDE

Times Higher Education, dünyanın en iyi eğitim fakültelerine sahip üniversiteler sıralamasında Orta Doğru Teknik Üniversitesi bir ilki gerçekleştirdi. ODTÜ Eğitim Fakültesi Türkiye’de birinci olurken, dünya sıralamasında ilk 100’e girerek 93’üncü oldu. Fakülte, ilk 100’e giren ilk eğitim fakültesi olarak da tarihe geçti.

YILLARIN BİRİKİMİ

Eğitim fakültemiz adına bu çok büyük ve gurur duyulacak bir başarı diyen fakülte dekanı Prof. Dr. Özgül Yılmaz Tüzün şöyle konuştu:
“Yılların birikimi yansıdı tabloya. Son üç yılda 250 bandından 120-150 bandına çıktık. Şimdi de ilk 100’e girdik. Önceki yıllarda da Türkiye’de birinci sıradaydık ama bu kez bir ilki başardık. Bu çok mutlu etti bizi. Hem Türkiye’yi hem dünyadaki eğitim çalışmalarına katkımız çok büyük. Bu başarının arkasında kaliteli çalışmalar yatıyor. Öğretim, araştırma ve atıf alanında yüksek puanlara sahibiz. Bu şunu gösteriyor; eğitim fakültesi olarak biz, öğretim üyelerimiz, dünyadaki çok iyi dergilerde yayınlar yapıyor ve çokça okunuyor. Üç yılda yaptığımız ilerleme daha da ileri gideceğimizin bir göstergesi”

STANFORD ÜNİVERSİTESİ DÖRDÜNCÜ KEZ LİDER

ABD’deki Stanford Üniversitesi, üst üste dördüncü kez dünya birinciliği aldı. Listeye yedinci sıradan giren Çin’deki Tsinghua Üniversitesi ve bir sıra yükselerek 10’uncu sıraya yerleşen ABD Tennessee’de bulunan Vanderbilt Üniversitesi, ilk 10’da yer alan iki yeni okul oldu.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net