fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Ara Tatil Tarihi Belli Oldu! Ziya Selçuk Açıkladı!

0 305

Ara Tatil Tarihi Belli Oldu

Merakla beklenen ara tatil tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatilin ne zaman yapılacağını resmen açıkladı. Selçuk, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği ara tatil tarihini duyurdu. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin devam ettiği okullardaki çocuklar ara tatilin olup olmayacağını merak ediyordu.

Ara Tatilde Öğretmenlere Çevrimiçi Destek

Ara tatilde öğretmenler de unutulmadı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin mesleki eğitim programlarıyla ilgili olarak, “16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız ara tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerdir.

Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum.” açıklamasında bulundu.

MEB Bakanı Selçuk Ara Tatil Müjdesini Verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Çocuklar beni okulda görür görmez “Hoca’m, ara tatil olacak mı?” diye soruyor. Meraklarını giderelim:

Yavrum, ara tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum.” açıklamasında bulundu.

İlk kez geçtiğimiz sene okullarda uygulanmaya başlanan ara tatil bu yıl da yapılacak. Öğrenciler, 9 gün sürecek ara tatilde eksikliklerini tamamlama fırsatı elde edecek.

Ara Tatil Ne Zaman?

* Birinci dönem ara tatili 16-20 Kasım 2020’de,

* Yarıyıl tatili 25 Ocak-5 Şubat 2021’de,

* İkinci dönem ara tatili 12-16 Nisan 2021’de yapılacak.

kaliteliokul.com

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net