fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Eğitim Sen Toplantısı

Eğitim Sen, Hatay’da genel kurulunu gerçekleştirdi.

0 304

Hatay öğretmenler evinde 1 Mart 2020 Pazar günü  gerçekleşen Eğitim Sen toplantısı  divan başkanlığına eski Eğitim Sen şube başkanı Servet Kavukoğlu, üyeliklere ise Emekli Sen Başkanı Meryem Kılıç ve Tarım Orkam Sen yöneticisi Kadri gönüllü seçildi.

”Yaşasın kamusal, bilimsel, laik, anadilde eğitim mücadelemiz”, ”Savaşa değil! Eğitime bütçe” pankartlarının asıldığı genel kurula aralarında KESK’e bağlı sendika şubeleri, EMEP GYK üyesi Halil İmrek, EMEP Hatay İl Yöneticileri, HDP İl Eş Başkanları, SYKP, TÖP, HE, İHD, Alevi Derneği ve Emekli Sen başkan ve yöneticileri katıldı.

Eğitim Sen mevcut şube Başkanı Mithat Kaynak yaptığı açılış konuşmasında savaşların, emperyalist müdahalelerin, çatışmaların arttığı, yerinden yurdundan edilmeleri yaşandığı, göçmenliğin bir insanlık krizi haline geldiği bir zamanda kongreyi topladıklarını söyledi.

Kaynak, adaletsizliğin, açlığın yaygınlaştığı, açlık ve yoksulluk sonucu intiharların yaşandığı bir ülke tablosuyla karşı karşıya olduklarını vurguladı.

Kaynak, kamu emekçileri sendikal hareketinin uzun zamandır planlı bir saldırı altında olduğunu belirterek şöyle konuştu: Hükümet, darbe girişimini, kadrolaşmanın ve kendisine sorun çıkaran kamu emekçisinden kurtulmanın vesilesi yaptı. “Tek adam tek parti iktidarı” ihtiyaç duyduğu parti memuru tipini yaratmak için elindeki her imkânı kullanıyor. FETÖ’cülerle mücadele adı altıda sendikaları ve sendikal hareketi cendere altına aldılar. KHK ile on binlerce emekçiyi işten atarken onbinlercesini korkutarak sindirmeye çalıştılar.

Ancak kamu emekçileri hareketi bu baskı ve sindirme politikasına teslim olmadı. Ülkenin Emek, demokrasi ve barış güçleri olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracak Türkiye emekçilerdir”

HATAY ŞUBEDE NE OLMUŞTU

Hatay Eğitim Sen toplantısı, altı ay önce 16.09.2019 tarihinde yönetimdeki yedi üyenin Eğitim Sen Merkez Disiplin Kurulunun kararıyla üyelikleri askıya alınmıştı. Eğitim Sen merkez yürütme kurulu düşen yönetim yerine yedek üyelerden yeni bir yönetim atamıştı . Ancak eski yönetim ”Hatay Şubeye kayyum atandı” iddiasında bulunmuştu.
Eğitim Sen MYK o dönemde konuyla ilgili yaptığı açıklamada Hatay Şube Yönetimine kayyum değil, yine aynı kongrede seçimle belirlenmiş yedek yönetimin göreve getirildiğini ve bunun tüzüğe uygun olduğunu açıklamıştı.

Son 5 aydır yeni yönetim görev yapıyordu. Ancak üyelikleri askıya alınan eski yönetim sürece itiraz ediyordu. Yapılan 11. Olağan Genel Kurulda bu iki liste yarıştı. Merkez Disiplin Kurulunun kararı ile üyelikleri askıya alınan eski yönetimin kongrede konuşma talebi yer yer tartışmalar ve gerginliğe yol açtı. Ancak kongre seyri içinde devam etti.

Davetli kurumların konuşmalarının ardından Divan başkanlığına sunulan iki listenin okunması ile seçim başladı.

“Birlikte güçlüyüz listesi” Özgür Traş başkanlığında diğer liste ise Ali Duman başkanlığında yarıştı.

332 delegenin olduğu kongrede 317 delege oy kullandı. Özgür Traş Başkanlığındaki liste 200 oy alırken Ali Duman başkanlığında liste 123 oy aldı.

Yeni yönetim Özgür Tıraş, Nihat Akgöl, Gülser Karataş, Mutlu Aymaz, Utkun Büyükaşık, Hakan Yeniocak, Sevilay Elmas’dan oluştu.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net