fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Kampüs Koleji İlkokulu

Kampüs Koleji İlkokulu başarıları ve hedefleri ile günden güne kalitesini artıran kolejlerden biridir. Yaptığı çalışmaları ve kalitesini inceledik.

0 756

Yenimahalle’de özel İlkokul denin akıllara Kampüs Koleji İlkokul geliyor. Toplumun genel kültürünü ilkokul geliştirir. Sosyal, ekonomik ve siyasal sorunların temel sorunu ilkokul tabanıdır. Kampüs koleji ilkokul eğitim programı, öğrenciyi yetişkin yaşamına ve bir üst öğrenime hazırlayacak şekilde düzenlenir.

İlkokul Eğitim Programı

Özel Kampüs Özel İlkokul, MEB ilkokul eğitim programında düzenlenen amaçlara ve ilkelere uygun olarak belirlenen kazanımlar esas alınır. “Proje Tabanlı Öğretim Modeli” ve “Yapılandırıcı Eğitim Modeli” uygulanır. Uzmanlık alanı olan başarı ve sınav odaklı eğitimin yanı sıra eğitim programı kültürel, sanatsal etkinlikler, yabancı dil eğitimi ve sportif aktiviteler ile birleştirilir. Bu çalışmalar ve programlar öğrencilerin özel ders alma ihtiyacı bırakmaz.

Öğrenciler bireysel eksiklikleri ile ilgili ders öğretmeni ve rehberlik öğretmeninin yönlendirmesi ile hafta içi ders bitiminde ve cumartesi günleri etüt alabilirler. Veliler okulda yapılan çalışmalar, aktiviteler ve ödevlendirmeleri sms, blog ve mail aracılığı ile haberdar edilir. İlkokulda her öğrenci için 1 eğitim koçu belirlenir, gelişimini takip eder ve çeşitli rehberlik çalışmaları ile desteklenir. Çeşitli seminer çalışmaları  ile öğrencilerin akademik gelişlerine katkı sağlanır.Haftalık olarak verilen karnelerde, öğrencinin o hafta yapmış olduğu ödevler ve projeler ilgili velilere bilgilendirme yapılır.

Dil eğitimi

Yabancı dil eğitimin farkında olan en başarılı kolej, İngilizce eğitim sisteminin temelini dünya vatandaşlığı çerçevesinde oluşturur. Öğrencilerin yabancı dil konusunda hem grammar hamda speaking anlamında yetkin bireyler oluşturmak. Okula kayıt yapılırken öğrencilerin CLT (Campus Language Test) ile dört temel becerisini (writing, listening, reading, speaking) ölçülür. İngilizce öğretmenler hem ders içerisinde hemde ders dışında İngilizce konuşarak öğrencilerin dil öğrenmedeki motivasyonlarını ve şevklerini canlı tutar. Başarılı kolejde öğrencilerin dil öğrenimi uzaktan eğitim ile desteklenir.

ATÖLYELER

-Marangozluk Atölyesi

-Hamur Atölyesi

-Seramik Atölyesi

-Ebru Atölyesi

KULÜPLERİMİZ

Satranç Kulübü

-Doğa Eğitimi ve Çevre Koruma

-Bilim ve Teknoloji Kulübü

-El Sanatları Kulübü

-Kültür ve Edebiyat Kulübü

-Sinema ve Tiyatro Kulübü

-Zeka Oyunları Kulübü

-Fotoğrafçılık Kulübü

-Gezi ve Turizm Kulübü

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net