fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Okullar Ne Zaman Açılacak? Yarıyıl Tatili Uzatıldı mı?

0 210
Okullar Ne Zaman Açılacak? Yarıyıl Tatili Uzatıldı mı? 2023-2024 Eğitim Öğretim Takvimi Milli Eğitim Bakanlığı‘na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini alarak 16 gün sürecek olan yarıyıl tatiline giriş yaptı. Böylece öğrenciler okulların ne zaman açılacak diye merak etmeye başladı.

Okular ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır. Sosyal medyada dolaşan bir iddia, yarıyıl tatilinin uzatıldığı yönündeydi. Ancak, bu iddianın arkasında herhangi bir resmi belge ya da açıklama olmaması dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 07.07.2023 tarihinde yayımladığı çalışma takvimine göre, 2023-2024 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatili süresinde herhangi bir değişiklik bulunmamakta.

Öğrenciler ve veliler, bu takvim doğrultusunda planlarını yaparken, resmi bilgilere ve açıklamalara öncelik vermeleri önemlidir.

Sosyal medyadaki hızlı yayılan haberlerle ilgili olarak, yetkililer vatandaşları resmi kaynaklardan gelen bilgiler dışında paylaşımlara itibar etmemeleri konusunda uyarıyor. Resmi açıklamalara dayanmayan haberler, yanıltıcı olabilir ve bu nedenle güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere dayanmak önemlidir.

Öğrencilerin ve velilerin okul tatili sürecinde, tatilin tadını çıkarırken güvenilir kaynaklardan bilgi almaları, planlamalarını doğru bir şekilde yapabilmeleri adına önem arz etmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sitesi ve yerel yönetimlerin duyuru kanalları, bu konuda güvenilir bilgiler sunan kaynaklardır.

Okullar ne zaman açılacak ?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak Pazartesi günü başlayacak ve 2 Şubat Cuma günü tamamlanacak.

İkinci dönem, 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek. İkinci dönem ara tatili ise 8 Nisan-12 Nisan arasında yapılacak. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ise 9 Eylül’de başlayacak.

Öğrenciler ve veliler, bu takvim doğrultusunda planlarını yaparken, resmi bilgilere ve açıklamalara öncelik vermeleri önemlidir.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net