fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

AÖF Sınav Sonuçları Belli Oluyor: İşte Açıklanma Tarihi

0 208
AÖF sınav sonuçları belli oluyor. Güz dönemi final sınavları, 20-21 Ocak tarihlerinde tamamlandı. Öğrenciler, sınavlardan aldıkları sonuçları merakla bekliyor. Ayrıca AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu gündemi meşgul ediyor.

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre, AÖF güz dönemi final sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden öğrenilebilecek. Bu bağlamda, güz dönemi final sınav sonuçlarının şubat ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Adaylar, sınav sonuçlarına Anadolu Mobil veya aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilirler.

Öğrencilerinin dikkat etmeleri gereken bir diğer önemli husus ise ders geçme notudur. Başarılı olmak için ders başarı puanının 35 veya üzeri olması gerekmektedir. Ayrıca, sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrenciler, ilan edilme tarihinden itibaren 2 iş günü içinde aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden itirazda bulunabilirler. Bu süre içinde yapılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Öğrencilerine başarılar dileriz.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net