fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Bursluluk Sınavı ne zaman? 2024 MEB İOKBS takvimi bekleniyor

0 17

Milli Eğitim Bakanlığı’nca gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nın (İOKBS) 2024 etabına dair araştırmalar hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavının 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından şimdi gözler İOKBS oturum takviminde olacak. Peki, Bursluluk Sınavı ne zaman?

Bursluluk Sınavı ne zaman? 2024 MEB İOKBS takvimi bekleniyor

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nın (İOKBS) tarihi merak konusu oldu. İşte, 2024 MEB İOKBS takviminden son bilgiler…

2024 İOKBS NE ZAMAN?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, bu yıl 3 Eylül 2023 tarihinde uygulanmıştı.
Söz konusu sınavın 2024 oturum tarihi henüz belli olmadı.
Bu kapsamda resmi kurum ya da kişilerden açıklamalar geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

İOKBS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

2023 yılında düzenlenen sınavda adaylarda aranan şartlar şunlardı;

“Türkiye Cumhuriyeti veya KKTC vatandaşı olmak. Mevzuatta belirtilen kayıt ve kabul şartlarını taşımak. İlköğretim ve ortaöğretim okullarında, sınavın yapıldığı ders yılında okul değiştirme yaptırımı/cezası almamış olmak. Ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5’inci, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9’uncu, 10’uncu ve 11’inci sınıflarında öğrenci olmak.

Ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın, içinde bulunulan mali yılın Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’nda belirtilen MEB okul pansiyon ücretinin en azının 4 katını geçmemesi kaydıyla maddi imkanlardan yoksun bulunmak. Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 46 bin lirayı geçmemesi gerekecek. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacak.”

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net