fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

MEB yeniden düzenledi: Teneffüs süresi kaç dakika?

0 6

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmeleri ve ders aralarını daha verimli kullanabilmeleri amacıyla teneffüs süresini yeniden düzenledi. Tekli eğitim verilen okullarda bir teneffüs süresi en az 20 dakika olmak üzere, diğer teneffüsler için en az 15 dakika ayrılacak. İkili eğitim yapılan okullarda ise teneffüsler için en az 10 dakika süre ayrılacak.

MEB yeniden düzenledi: Teneffüs süresi kaç dakika?

MEB, okullarda teneffüs süresini düzenlemesinin yanı sıra birçok yönetmelik değişikliğine gitti. Bu değişikliklere dair detaylar, Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı.

Yapılan düzenlemeye göre bir ders saati süresi 40 dakika olarak belirlendi. Okul yönetimleri, tekli eğitim verilen okullarda bir teneffüsün en az 20 dakika, diğer teneffüslerin ise en az 15 dakika olmasını sağlayacak. İkili eğitim yapılan okullarda ise teneffüsler en az 10 dakika olacak.

DEVAMSIZLIK SÜRESİNDE GELİŞME!

Ayrıca, öğrencilerin okula gelmeme ya da özürsüz olarak derse katılmama durumlarında velilere bilgilendirme yapılacak. Devamsızlık durumları, 5. gün, 10. gün ve 15. günlerde velilere bildirilecek.

Yapılan değişiklikler arasında öğrencilerin sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla “günlük sınıf sorumlusu” uygulaması da bulunuyor. Ayrıca yatılı bölge ortaokullarında nöbet tutan öğrencilerin güvenliği ve eğitim saatlerini düşünerek yatakhane nöbeti uygulaması kaldırıldı.

MEB ayrıca, okullarda ilk yardım dolaplarında ilk yardım malzemeleri dışında ilaç bulundurulmamasını ve ilk yardım dolabının gerektiğinde görevli personel tarafından kullanılmasını hükme bağladı. Bu değişiklikler, öğrenci ve velilerin okullarda daha verimli bir eğitim ve güvenli bir çevre deneyimi yaşamalarını hedefliyor.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net