fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

DGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2023 DGS tercih kılavuzu bekleniyor

0 13

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince düzenlenen Dikey Geçiş Sınavı kapsamında adayların tercihlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 11 Ağustos’ta sonuçların açıklanmasının ardından bu kez de tercih süreci başlayacak. Adaylar, aldıkları puanlar ölçütünde ön lisans eğitimlerini lisansa tamamlamak için tercih yapacak. Peki, DGS tercihleri ne zaman başlayacak?

DGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2023 DGS tercih kılavuzu bekleniyor

DGS sınav sonuçlarının ilan edilmesinin ardından gündem olacak. ÖSYM‘nin sonuçları açıklamasının ardından bu kez de tercih kılavuzu ve kontenjanlar gündeme gelecek. İşte, 2023 Dikey Geçiş Sınavı tercih süreci ve tercih kılavuzuna dair son gelişmeler…

DGS SONUÇLARI 11 AĞUSTOS’TA AÇIKLANACAK

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan sınav takvimi sonrasında sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

Adaylar, Dikey Geçiş Sınavı sınav sonuçlarına 11 Ağustos 2023 tarihinde ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

 TERCİH KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANIR?

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı’nın tercih kılavuzu bekleniyor.

Kılavuzun ne zaman yayımlanacağı belli değil. Geçtiğimiz yıl tercihler; 24 Ağustos-1 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılmıştı.

Kılavuzun da tercih takvimi başlamadan hemen evvel ilan edileceği tahmin ediliyor.

TERCİHLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) 2023-DGS tercih işlemlerini ne zaman başlatacağı belli değil.

Tercihlerin, geçtiğimiz yıllar baz alındığında yaklaşık 7 gün boyunca “http://ais.osym.gov.tr” ya da ÖSYM AİS mobil uygulamasından yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl sınavın sonuçları 11 Ağustos 2022 tarihinde açıklanmış, tercihler 24 Ağustos-1 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılmıştı.

Bu kapsamda resmi bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

KALİTELİ OKUL

 

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net