fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

2023 KPSS ÖABT soruları ve cevapları

0 17

2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

2023 KPSS ÖABT soruları ve cevapları yayımlandı

 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2023-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’nin (ÖABT) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının erişime açıldığını bildirdi.

ÖSYM’den yapılan açıklamada, bugün ÖABT’nin temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının (her test için yüzde 10), https://ais.osym.gov.tr bağlantısından erişime açıldığı belirtildi.Sınava başvuran adayların, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM’nin internet adresinden, T.C. ki mlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabileceği kaydedildi.

SORU KİTAPÇIKLARINA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYIN

Açıklamada, temel soru kitapçığı görüntüleme sürecinin 16 Ağustos saat 23.59’da sonlanacağı ifade edilerek, “Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.” uyarısı yapıldı.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net