fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

45 bin öğretmen ataması yapılacak

0 14

 

45 bin öğretmen atanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 45 bin yeni öğretmen ataması kararı alındığını duyurdu.

Atama sürecinde önceliğin deprem bölgesine olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni Öğretmen Ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.”

BAKAN ÖZER’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de atama haberiyle ilgili bir mesaj yayınlayarak Cumhurbaşkanı’na teşekkür etti. Bakan Özer’in konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“45 bin yeni öğretmen atama kararı ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.”

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net