fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Yurtlara yerleştirme oranı yüzde 92 arttı

0 36

Yurtlara yerleştirme oranı yüzde 92 arttı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cebeci Yurt Koordinasyon Merkezi’nde dün düzenlediği basın toplantısında, bakanlığa bağlı yurtların 2. faz yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Yurtlara yerleştirme oranı yüzde 92

Buna göre; en çok yurt talebinin geldiği 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında, yerleştirmelerin ilk fazında yüzde 80 olan doluluk oranı, yüzde 92’ye ulaştı. Kasapoğlu, “İlk fazı nasıl rekorla tamamladıysak 2. fazı da önemli bir rekorla tamamlamış oluyoruz. Bundan 22 sene önce başvuran 100 kişiden 10’unun 12’sinin yurtlara yerleştiğini göz önüne aldığımızda bugün itibarıyla 100 kişiden 92’sinin yurtlara yerleşmesi, ortaya konulan gayretin sonucudur. Bu faz itibarıyla da 60 ilimiz tamamen yedeksiz bir şekilde neticelenmiş oldu” diye konuştu.

2.faz yerleştirmeler şu kentlerde gerçekleşti: “Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gümüşhane, Hakkari, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mardin, Muş, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Zonguldak, Bayburt, Bartın, Iğdır, Yalova, Kilis, Osmaniye.

Yurtlara yerleştirme oranı yüzde 92 arttı

3. faz pazartesi başlıyor

4 fazda tamamlanacak yerleştirmelerde yeni sürecin 3 -5 Ekim’de olacağını duyuran Kasapoğlu, “Yatay geçiş, dikey geçiş, yüksek lisans, doktora ve özel yetenekle yerleşen arkadaşlarımızın da bir başvuru süreci olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına işaret ederek, yurtlarda ücret artışı yapılmayacağını söyleyen Kasapoğlu, beslenme yardımlarının ise rekor bir artışla günlük 25 TL’den 60 TL’ye çıkarıldığını hatırlattı. Öğrencilerin kahvaltı imkânlarına özellikle dikkat çekerek, öğün atlanmaması için tabldot yerine ‘ücretsiz sandviç al götür’ uygulamasını da hayata geçirdiklerini kaydeden Kasapoğlu, yurtlardaki faaliyetlerin aynı hızla devam edeceğinin altını çizdi ve ekledi: “Bu yıl yeni atılımlarla yurtlarda spor faaliyetlerini daha farklı bir noktaya taşıyacağız.”

Büyük bir başarı yakalayarak 2. fazı tamamladıklarını anlatan Kasapoğlu, “Bugün itibarıyla 2. faz neticesinde yurtlarımızda talep karşılama oranımız yüzde 92 oldu. 2. fazı da önemli bir rekorla tamamlamış olduk. Bugünkü verilerimize göre her 100 öğrenciden 92’sini yerleştirmiş olduk. Bundan 22 sene önce başvuran 100 kişiden 12’sinin yurtlara yerleştiğini göz önüne aldığımızda bugün itibarıyla Türkiye’nin nereden nereye geldiğini görürüz. Daha 3. ve 4. fazlarımız var. Bu gurur Türkiye’nin gururdur.” diye konuştu.

Kasapoğlu, üniversiteler için şehir değiştirecek öğrenciler için de gar, havalimanı ve otogarlar da bakanlık stantlarının olacağını, gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

 KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net