fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

AÖF kayıt tarihleri takvimi 2022-2023: AÖF kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır?

0 56

AÖF kayıt tarihleri takvimi 2022-2023: AÖF kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme nasıl ve nereden yapılır?

Anadolu Üniversitesi (A.Ü) tarafından açıktan üniversite eğitimi sunan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yeni kayıtların hangi tarihlerde yapılacağı merak edilerek öğrenciler tarafından “AÖF kayıt tarihleri ne zaman, hangi tarihte başlıyor?” şeklindeki sorular üzerinden araştırılıyor. Merak konusu olan AÖF kayıt tarihleri ne zaman, hangi tarihte başlıyor? sorularının yanıtları ve tüm detaylar.

AÖF-kayit-tarihleri-ne-zaman

 

 

 

 

 

 

 

 

AÖF kayıt tarihleri, Anadolu Üniversitesi çatısı altında açıktan eğitim veren Açıköğretim Fakültesi’ne kayıt yaptıracak olanlar tarafından merak edilerek “AÖF kayıt tarihleri ne zaman, hangi tarihte başlıyor?” soruları üzerinden araştırılmaya devam ediliyor.

AÖF KAYIT TARİHLERİ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

AÖF kayıtları başlama tarihi ve tüm detaylar şöyle;

AÖF-kayıt-tarihleri-ne-zaman

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (AÖF) KAYITLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavsız ikinci üniversite için 2022-2023 eğitim öğretim dönemi kayıtları 22 Ağustos – 17 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim – İktisat – İşletme Fakülteleri Otomasyonları üzerinden yapılacak. Öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlemlerini tamamlayabilecekler.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

AÖF-kayitlari-ne-zaman

Açıköğretim Fakültesine Nasıl Kayıt Yaptırılır?

Açıköğretim Fakültelerine kayıtlar 2 aşamalı olarak yapılıyor. İlk olarak internet üzerinden kayıt işlemleri yapıldıktan sonra yazıcıdan internet kaydınızın çıktısını almanız gerekir. İnternet kaydı yapılmayan adaylar kesin kayıt işlemlerini yaptıramazlar.

Hatta kayıt haklarını kaybederler.

Bu nedenle dikkatli olmalısınız ve kayıt tarihlerini kaçırmamalısınız.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

 

  • İnternet Başvuru Belgesi
  • Fotoğraflı İmzalı Form
  • Öğrenci Bilgi Formu
  • Öğrenci Belgesi
  • 4 Adet Fotoğraf
  • Askerlik Durum Belgesi

 KALİTELİ OKUL

 

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net