fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Bakan Özer’den ‘bağış’ açıklaması: Tüm okulların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız

0 26

Bakan Özer’den ‘bağış’ açıklaması: Tüm okulların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız

İzmir’de düzenlenen 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı’nda konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den dikkat çeken ‘bağış’ açıklaması geldi.

Bakan Özer'den 'bağış' açıklaması: Tüm okulların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İzmir’in Balçova ilçesinde il ve ilçe müdürleri ile okul müdürlerine yönelik 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı yaptı. Buradaki konuşmasında bakanlığın eğitim bütçesinden bahseden Bakan Özer, bağış konusuna da değindi.

Tüm ilerde 2022-2023 eğitim-öğretim hazırlıklarına erken başladıklarını belirten Bakan Özer, “Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını bakanlık olarak karşıladığımızı göstermek istiyoruz. Tüm eksikliklerimizi bilerek güçlü şekilde başlangıç yapabilmek istiyoruz. İzmir’de tüm okullarımıza 200 milyonu kırtasiye, 150 milyonu temizlik, 80 milyonu küçük onarım, 170 milyonu donatım olmak üzere 600 milyon TL’lik yatırımı tüm okullarımıza göndereceğiz. 400 milyonluk büyük onarımı da açıkladık. Toplam 1 milyarlık eğitim öğretim hazırlık bütçesini İzmir’e aktarmış bulunuyoruz.” diye konuştu.

“Bakanlık olarak istediğimiz; sizlerle birlikte sürekli temas halinde, istişare halinde yol yürüyelim. Her türlü talebi karşılayacak gücümüz var. Şu algıyı kırmak istiyoruz; ‘Bakanlık okulların ihtiyacını karşılayamıyor. Okul aile birliklerine mahkum ediyor, veli bağışlarına mahkum.’ Hayır. Neresi olursa olsun Türkiye’deki tüm noktalarda tüm okulların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız. Artık tüm bütçe doğrudan ilgili okula gönderilecek. Yöneticiler temizlikten kırtasiyeye kadar her türlü ihtiyacı kendisi karşılayacak. Böylece bütçenizi verimli kullanacaksınız. Tüm ihtiyacı karşılayarak güçlü şekilde yol yürüyeceğiz. Velilerden iki top A4 kağıdı talep edildiği okul değil, velilerle yurt dışına uluslararası projelere katılım için işbirliği yapılan bir eğitim sisteminden bahsedilen bir Türkiye’yi inşa edeceğiz inşallah. Bunu yapabilecek kapasitemiz de, irademiz de, gücümüz de var.”

Bakan Özer'den 'bağış' açıklaması: Tüm okulların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız

Bakan Özer ayrıca, İzmir’de eğitim yatırımını 5.1 milyar liraya çıkardıklarını ifade etti.

İzmir’e 5.1 milyar TL’lik eğitim yatırımı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: “Bugün İzmir’imize 3 milyar liralık ilave eğitim yatırımı daha vererek 2.1 milyarlık yatırımı 5.1 milyara çıkarmış bulunuyoruz” dedi.

Bakan Özer'den 'bağış' açıklaması: Tüm okulların ihtiyaçlarını biz karşılayacağız

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İzmir programı kapsamında Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek Şeref Defteri’ni imzaladı, ardından il eğitim değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Özer,  en fazla eğitim yatırımı yaptıkları illerden birinin İzmir olduğunu belirterek 2022 yılında  güçlendirme ve yık-yap kapsamındaki yeni okul yapımlarını kapsayacak şekilde yaklaşık 2.1 milyar liralık yatırımı İzmir’e kazandırmıştık. Dün akşamdan itibaren devam eden değerlendirmeler sonucunda bugün İzmir’imize 3 milyar liralık ilave eğitim yatırımı daha vererek 2.1 milyarlık yatırımı 5.1 milyara çıkarmış bulunuyoruz.” dedi.
Yaklaşık iki üç yıldan beri İzmir’deki güçlendirme ve yık-yap çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Özer, şunları söyledi: “Biz 2022 yılında gerçekten çok verimli bir dönem yaşadık. Mevcut yapıların güçlendirilmesiyle daha dayanıklı, daha güvenli eğitim ortamlarını sağlama bağlamında, inşallah, bugünden itibaren altı yedi ay içinde tüm mevcut güçlendirmeleri nihayetlendirmek istiyoruz. Artık 2023 yılı ikinci döneminde güçlendirilmesi yapılmamış, yık-yap kapsamında inşa edilmemiş hiçbir okul binası bırakmak istemiyoruz.”
Bu kapsamda yaklaşık 400 milyonluk yeni yatırımı, güçlendirme kapsamında İzmir’e kazandırdıklarını dile getiren Özer, “İzmir’imize bugünkü değerlendirmemiz kapsamında 63 yeni bağımsız anaokulu, 21 ilkokul, 16 ortaokul ve 22 de lise olmak üzere 122 yeni eğitim kurumunu yatırım programına almış bulunuyoruz. Bu 122 yeni okulun yaklaşık maliyeti, 2.3 milyar liraya tekabül etmekte.” dedi.

 KALİTELİ OKUL

 

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net