fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

20 bin öğretmen atamasında branş dağılımları belli oldu

0 25

20 bin öğretmen atamasında branş dağılımları belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yapacağı 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili takvimin ardından branş dağılımları da belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı bir televizyon programında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin branş bazında kontenjan dağılımını açıklayarak, en fazla atamanın 7 bin 503 kontenjanla okul öncesi öğretmenliğine yapılacağını söyledi.

EĞİTİM SERVİSİ – MEB’in resmi sitesinde http://www.meb.gov.tr/ atama takvimi ve branş dağılımlarının yer aldığı “Sözleşmeli Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Duyurusu” yayınlandı. Buna göre adayların ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 18-26 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. 29 Temmuz’da adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezleri ilan edilecek, 1-13 Ağustos’ta sözlü sınavlar yapılacak ve sonuçlar da 16 Ağustos’ta açıklanacak. 17-18 Ağustos’ta sözlü sınav sonuçlarına itirazlar alınacak ve 22 Ağustos’ta itirazlar sonuçlandırılacak. Atama tercihleri 27-31 Ağustos’ta alınacak ve atama sonuçları ise 1 Eylül’de açıklanacak. Takvime göre atama işleminde 2021 KPSS puanıyla başvuru alınacak.

20 bin öğretmen ataması

Branş dağılımlarına bakıldığında en fazla atama yapılacak ilk 5 branşın sırasıyla 7 bin 503 kontenjanla okul öncesi öğretmenliği, 2 bin 223 kontenjanla sınıf öğretmenliği, bin 250 kontenjanla özel eğitim öğretmenliği, bin 218 kontenjanla din kültürü ve ahlak bilgisi ve bin 4 kontenjanla ilköğretim matematik öğretmenliği olduğu görülüyor. Matematik için 714, Türk Dili ve Edebiyatı için 616, Türkçe için 552, Fen Bilimleri için 480, Rehberlik 467, İngilizce için 450, Tarih için 345, Fizik için de 306 kontenjan ayrıldı.

20 bin öğretmen ataması

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında öğretmen atamalarına ilişkin açıklaması şöyle;

“Son 20 yılda öğretmen sayımızda çok ciddi bir artış oldu. Başarıdaki ana etkenlerden biri bu.” diyen Özer, “Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum, öğretmenlerin sisteme kazandırılması için çok büyük fedakarlıklar yaptı. 1,2 milyon öğretmen olan bir eğitim sistemimiz var. Yaklaşık yüzde 75’i son 19 yılda atandı. 500 bin öğretmen varken bunların yüzde 40’ı kadındı. Şimdi 1,2 milyon öğretmenin yüzde 59’u kadın.” dedi.

ÖĞRETMEN ATAMASININ YÜZDE 50’Sİ İSTANBUL’A OLACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz günlerde katıldığı 20 bin öğretmen atamasıtelevizyon programında öğretmen adaylarının atamasıyla ilgili yöneltilen soruya şöyle yanıt vermişti:

“Eğitim sistemimizde 1.2 milyon öğretmenimiz var. Bu öğretmenlerin yüzde 75’i son 19 yılda atandı. Yaklaşık 730 bin öğretmenimiz son 19 yılda atandı. Atanma yapılmayan hiçbir yıl yok. Hükümetimizin öğretmen atamamayla ilgili bir şeyi yok.

Öğretmen ataması 2022 yılında olacak. Çalışmalarımız nihayetlendi. Maliye Bakanımızla da görüşmelerimiz bitti. İnşallah 2022-2023 öğretim yılında, yani eylülün ilk haftasında atamalar yapılacak şekilde süreci kamuoyuyla paylaşacağız. Atamaların yüzde 50’sini İstanbul’a yapacağız. İstanbul’u gerçekten merkeze aldık. İstanbul’un hem fiziki imkanlarını artırma hem de öğretmen ihtiyacı ile ilgili güçlü destek vermeye çalışıyoruz.”

 KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net