fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Bakan Özer’den uzaktan eğitim açıklaması

0 104

Milli Eğitim Bakanı Özer, “Öğretmenlerimize uzaktan eğitim seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda, Bakanlığının 2022 Mali Yılı Bütçesi’nin sunumunu yaptı.

Bakan Özer, 2022 Mali Yılı Bütçesi’ni, “Toplumun tüm kesimlerini içine alan örgün ve yaygın eğitim- öğretim hizmetlerini yürütebilmek için eğitim bütçemiz, 274 milyar 384 milyon 474 bin TL olarak belirlenmiştir. Bu rakam 2022 yılı merkezi yönetim bütçesinin yüzde 15,7’sini oluşturmaktadır” ifadeleriyle açıkladı.

“ÖĞRETMEN BİLİŞİM AĞI’NI (ÖBA) KURDUK”

Bakan Özer, Öğretmen Bilişim Ağı’nı kurduklarını duyurarak şöyle dedi:

*Bu dönemde, 679 bin 386 öğretmenimiz en az bir eğitim içeriğini tamamlayarak sertifika aldı. Bazı öğretmenlerimizin ise kendi istekleriyle birden çok eğitime katıldıklarını gözlemledik.

*Böylece bir haftalık ara tatilde sertifikalı toplam eğitim sayısı, 886 bin 233’e yükseldi. Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, eğitim seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı’nı (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız.

*Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim. Bu tarihler arasında öğretmenlerimiz öğrenciler gibi okullara gitmeden uzaktan eğitimle mesleki gelişimlerini sağlayabileceklerdir.

“EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ”

Eğitime ayrılan bütçe ile 2022 yılında çalışmaların odağında ‘eğitimde fırsat eşitliği’ olacağını kaydeden Bakan Özer, “Okul öncesinden yükseköğretime kadar eğitimin tüm kademelerini bir sistem bütünlüğü içerisinde değerlendirerek sürekli kalitesini iyileştirmeye odaklanacağız. Bu kapsamda öncelik verdiğimiz alanları; okul öncesi eğitime erişimi yaygınlaştırmak, okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak, öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerini bütüncül bir yaklaşımla desteklemek ve mesleki eğitimi güçlendirmek olarak belirledik” diye konuştu.

“3 BİN YENİ ANAOKULU VE 40 BİN YENİ ANASINIFI YAPACAĞIZ”

Birinci önceliklerinin okul öncesinde, okullaşma oranlarını yükseltmek olduğunu aktaran Bakan Özer, “Bu kapsamda, 2022 sonuna kadar 3 yaş grubunda  yüzde 14 olan okullaşma oranını yüzde 50’ye, 4 yaş grubunda yüzde 35 olan okullaşma oranını yüzde 70’lere ve 5 yaş grubunda yüzde 78 olan okullaşma oranını da yüzde 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için gerekli planlamaları yaptık. Bu amaçla 3 bin yeni anaokulu ve 40 bin yeni anasınıfı yapacağız” ifadesini kullandı.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net