fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Ziya Selçuk’tan Son Dakika Açıklamaları!

0 183

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan son dakika açıklamaları geldi. Bakan Selçuk, eğitimde telafi uygulamalarının başlayacağını belirtirken kaç öğretmenin aşı olduğu bilgilerini de verdi.

Bakan Ziya Selçuk’tan Son Dakika Açıklamaları

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Telafi eğitimlerine dikkat çeken Bakan Selçuk, büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracaklarını belirtti. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, telafi eğitimi çalışmalarının Haziran ayı itibarıyla başlayacağını bildirirken 2020-2022 eğitim yılını da kapsayacağını duyurdu.

BAKAN SELÇUK’TAN TELAFİ EĞİTİMİ AÇIKLAMASI

Bakan Ziya Selçuk, açıklamalarında şunları kaydetti:

Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak. #eğitimdetelafibaşlıyor

Bakan Selçuk’tan Öğretmenler İçin Aşı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “40 yaş üstü 57 bin mesai arkadaşımızın daha randevularının açılmasıyla 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanımız için aşı olma imkanı sağlanmış oldu” dedi.

Bakan Selçuk, Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada, öğretmenler ve eğitim çalışanları için öncelikli aşı uygulamasının hızla devam ettiğini belirterek, “40 yaş üstü 57 bin mesai arkadaşımızın daha randevularının açılmasıyla 813 bin 400 öğretmen ve eğitim çalışanımız için aşı olma imkânı sağlanmış oldu. Sağlıkla kavuşmak dileğiyle” dedi.

LGS İÇİN ERTELEME SÖZ KONUSU DEĞİL

Bakan Selçuk öğrenci ve velilerin merak ettiği “LGS sınavı ertelenecek mi?” sorusuna da yanıt verdi. LGS sınavının tarihinde erteleme söz konusu değil, 6 Haziran’da yapılacak. Biz her türlü tedbiri alarak, kontrollü bir şekilde sınavı yapacağız. Bu sene sınavda çok uzun paragraf soruları olmayacak.

ÇALIŞMALARIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ YIL YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİŞ ÜZERİNE

Telafi çalışmalarımız var ancak şimdilik akademik telafi olarak görmüyoruz. Akademik konuları biz bir iki sene içinde devirdaime tabi tutarız. Ama asıl problem çocuklar kendilerine yabanlaşmasın. Bütün çalışmalarımız önlemlerimiz önümüzdeki yıl yüz yüze eğitime geçiş üzerine.

Son dakika gelişmeleri ve eğitime dair tüm detaylar için KALİTELİ OKUL haber sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net