fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Bakan Selçuk’tan Öğrencilere Duyuru!

0 253

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, hafta sonu serbestliği konusunda vatandaşları uyardı. Normalleşme süresinin ardından hafta sonu yaşanan yoğunluk nedeniyle Bakan Selçuk’tan öğrencilere duyuru geldi.

Bakan Selçuk’tan Öğrencilere Duyuru

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı: Bakan Selçuk, ”Bazı illerimizde uzun zamandır ilk kez hafta sonu serbestliği var. Vatandaşlarımızdan ricam okullarımızı ve çocuklarımızı düşünerek kontrollü davranmaları. Çok bunaldığınızı tahmin ediyorum ancak sağlıklı normalleşebilmek için hâlâ yüksek desteğinize ihtiyacımız var.” ifadelerine yer verdi.

Bakan Selçuk’tan Normalleşme Süreci İle İlgili Bir Duyuru Daha Geldi

Bakan Selçuk, 979 özel uygulama okulunun tamamında en az bir tane olmak üzere Tasarım Beceri Atölyesi’nin kurulacağını söyledi.

Selçuk açıklamasında, ”Her çocuğumuz bizim için biricik ancak özel çocuklarımızın yaşam becerilerini geliştirmeye bilhassa önem veriyoruz. 979 özel uygulama okulumuzun tamamına en az bir tane olmak üzere Tasarım Beceri Atölyesi kuruyoruz. Kendilerini daha iyi tanımak üretkenliklerini artıracak.” ifadelerine yer verdi.

Bakan Selçuk: Asıl Hedefimiz Çocuk Tabiatı

MEB’den konuya ilişkin yapılan açıklamada aynı zamanda Bakan Selçuk’un görüşlerine yer verildi.

Bilmekten çok tasarlamanın, yapmanın ön planda olduğu atölyelerin daha çok çocuğa ulaşmasını önemsiyor. Bununla beraber çocukların ellerini kullanmalarına fırsat vererek teori ve pratiği birleştirmek istediklerini aktardı. Selçuk, şöyle devam etti:

“Bu atölyelerle esas hedefimiz, çocuğun tabiatına hürmet etmek. Aynı zamanda onu hiza taşı olarak alıp takip etmek. Özel çocuklarımıza sunduğumuz eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve evlatlarımızın sosyal gelişimlerini destekleyerek toplumsal yaşama uyumlarını arttırmak için yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında her özel eğitim okulumuza en az bir Tasarım Beceri Atölyesi kurulması için güzel bir adım attık.”

Bakan Selçuk’tan yüz yüze eğitimle ilgili flaş açıklama

Tasarım Beceri Atölyelerinin, öğrencilerin ilgileriyle yetenekleri doğrultusunda gelişimlerinin desteklenmesi, yaşam becerilerinin geliştirilmesinde önemli olduğunu vurguladı. Bununla beraber Bakan Selçuk, çocukların bu atölyelerde kendilerini, çevreleriyle meslekleri yakından tanıyabileceklerini ifade etti.

Bakan Selçuk, süreci koordine eden Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’e teşekkürlerini sundu. Aynı zamanda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Nezir Gül ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

 

 

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net