fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Öğretmen Destek Noktası Açıldı!

0 255

Sakarya’da yapımı tamamlanan 16 eğitim tesisinin toplu açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda Türkiye’de ilk olan Öğretmen Destek Evi açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bakan Ziya Selçuk, riskli kategoride bulunan Sakarya için bu açılışı çok önemsediğini belirterek “Türkiye’nin ilk Öğretmen Destek Noktası burada. Bu salgın döneminde gördüm ki öğretmenlerimiz bu zor zamanlarda yılmıyorlar. Bununla beraber yüz yüze eğitime göre çok daha meşakkatli olan uzaktan eğitimi büyük başarıyla sürdürüyorlar”. İfadelerine yer verdi.

 

Öğretmen Destek Noktası

Törende konuşan Bakan Selçuk, “Türkiye’nin ilk Öğretmen Destek Noktası burada. Bu salgın döneminde gördüm ki öğretmenlerimiz bu zor zamanlarda yılmıyorlar. Bununla beraber yüz yüze eğitime göre çok daha meşakkatli olan uzaktan eğitimi büyük başarıyla sürdürüyorlar”. İfadelerine yer verdi.

 

EĞİTİMİN DAHA İLERİ TAŞINMASI BİRİNCİ HEDEFİMİZ

Bir dizi ziyaret kapsamında Sakarya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ziyareti, yapımı tamamlanan 16 eğitim yatırımının toplu açılışına katıldı. Aynı zamanda Türkiye’de ilk olan Öğretmen Destek Evi açılışını gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde konuşan Bakan Selçuk, “Burada şehrimizin eğitime dair meselelerini gözden geçirmek üzere bulunuyoruz. Bu çerçevede yapacağımız görüşmelerin değerlendirmelerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda bizler şikayet makamı değil çözüm makamıyız. Bu görev şuuru içinde Sakarya’da eğitimin daha ileride olması birinci hedefimiz” derken Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise, “Salgın süreci içerisinde şehrimize gelip yüz yüze eğitim konusunda önemli adımlar attığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ardından ziyaretin sonunda Başkan Yüce, Bakan Selçuk’a Tarihi Çark motifi yer alan hediye takdim etti.

 

16 EĞİTİM TESİSİ BİRDEN HİZMETTE

Bakan Selçuk, Büyükşehir Belediyesi ziyaretindeydi. Ardından yapımı tamamlanan 16 eğitim tesisinin açılışında yer aldı. Bununla beraber Türkiye’de ilk olan Öğretmen Destek Evi’nin açılış töreninde yer aldı. Törene Bakan Selçuk’un yanı sıra; Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, İl Milli Eğitim Müdiresi Fazilet Durmuş, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net