fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Eğitim Bir Gün Ertelendi!

0 196

Okullarda yüz yüze eğitim bir gün ertelendi. Geçen haftalarda 1 Mart 2021 tarihi olan yüz yüze eğitim tarihi artık 2 Mart 2021. Yüz yüze eğitimin ertelenmesinin yanı sıra sınavların da tarihi değişti. Yani 1 Mart 2021 tarihi olarak belirlenen tüm uygulamalar 2 Mart 2021 artık tarihinde olacak. Yüz yüze eğitim illerin salgın koşullarına göre başlayacak. Kurumlar il bazlı kararlar sonucu gerekli açıklamaları yapacak.

Yüz Yüze Eğitim Bir Gün Ertelendi!

Milyonlarca öğrenci ve veli ile yüzbinlerce öğretmen… 1 Mart günü yüz yüze eğitim için hazırlık yapmaya başlamıştı… Ancak Milli Eğitim Bakanlığı yapılan yazılı açıklamada ‘bir günlük erteleme’ duyurusu yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı: 1 Mart’ta eğitim öğretime geçişi planlanan tüm okullarda yüz yüze eğitim ve sınavlara, 2 Mart’ta illerin salgın koşullarına göre başlayacak. Tüm kurumlar 1 Mart 2021 Pazartesi günü uzaktan eğitime devam edecek.

Okullarda Yüz Yüze Eğitim Tarihi Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı 1 Mart Pazartesi günü tarihindeki Kabine Toplantısı’ndaki değerlendirmeler neticesinde eğitim öğretimin devamının geleceğini vurguladı.

MEB’in (Milli Eğitim Bakanlığı) sosyal medya hesaplarından da duyurulan açıklama:

“1 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda, resmî ve özel tüm ana sınıflarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflar özel eğitim okul ve sınıflarında… Yani tüm kurumlarda, belirli sınıflarda 1 Mart 2021 Pazartesi günü itibarıyla yüz yüze eğitim başlayacak. ” Ayrıca geçen haftalarda illerin salgın koşullarındaki durumlarına bağlı olarak il bazlı kararların da alınabileceği kamuoyuna duyurmuştu.

Yerinde Karar Uygulaması

Bu doğrultuda, Sağlık Bakanlığı İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritasının güncellenme takvimini paylaşacak. Aynı zamanda Koronavirüs Bilim Kurulunca belirlenen kriterlerin Kabine Toplantısı’nda değerlendirecek. Bu nedenle 1 Mart 2021 Pazartesi günü eğitim öğretime geçişi planlanan resmî ve özel tüm okullarımızda yüz yüze eğitim tarihi artık 2 Mart 2021. Aynı zamanda sınavlara, 2 Mart 2021 Salı günü illerin salgın koşullarına göre başlanılması kararlaştırdı.

1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda  değerlendirmeler neticesine bakacak. Valilik il hıfzıssıhha kurullarınca “yerinde karar” uygulamasına bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek.

 

 

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için KALİTELİ OKUL haber sitemizi takip etmeye devam edin.

 

 

KALİTELİ OKUL

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net