fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Bakan Selçuk’tan Son Dakika Açıklaması!

0 241

Bakan Selçuk’tan son dakika okullar açıklaması:

2020 2021 Okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Bakan Selçuk’tan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk eğitim ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, önümüzdeki hafta düzenlemesi beklenen kabine toplantısını işaret ederek salgının seyrine göre okulların 4 Ocak tarihinde tamamen de açılabileceğini kademeli olarak da başlangıç olabileceğini söyledi. Öte yandan yüz yüze yapılacak tek sınavla öğrencilere karne vermek istediklerini de belirtti. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, uzaktan eğitim nasıl devam edecek ve okullardaki sınav süreçleri nasıl ilerleyecek? gibi sorularının cevabını canlı yayında tek tek açıkladı. İşte konuya yönelik son dakika haberinin detayları…

Koronavirüsün etkisini artırması ile yüz yüze eğitime yıl sonuna kadar ara verilmişti. Okullar Ocak’ta açılacak mı sorusu tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk merak edilenlere canlı yayında cevap verdi. İşte detaylar…

SON DAKİKA! OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? YÜZ YÜZE EĞİTİM 4 OCAK’TA BAŞLAYACAK MI?

MEB’de okullarla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim 4 ocakta açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okullardaki son durum ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk’tan Son Dakika: DEĞERLENDİRME YAPILIYOR

Bu değerlendirmeyi ilgili kurumlarla yapıyoruz. Anasınıfından lise sona kadar her bir öğrencimizi günlük olarak takip edebiliyoruz. Önümüzdeki hafta kabine toplantısında değerlendirilecek. Bu tür kararları almak tamamen veriye bakmak gerekliliği doğuruyor. Sadece sayılarla ilgili de değil toplumsal davranışla ilgili farklı parametrelerle ilgili. Sadece vaka sayısına bakarak okulların açılıp açılmamasına karar verilmiyor.

4 Ocak İyimser Bir Takvim, Demişti

4 Ocak bizim için umut vaad eden bir tarih açıklamasında ifade etmek istediğim, okulların bir an önce açılması yönünde bir talebim var. Tüm bunlara baktığımda 4 Ocak iyimser bir tahmin.

YARIYIL TATİLİ ÖNE ALINACAK MI, SINAVLAR NASIL OLACAK?

Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor.

Salgının seyrine bağlı olarak gruplara ayırarak sınavlar yapılabilir. Ya da iş takviminde değişiklik yapılabilir. Biz 22 Ocak’ta çocukların eline basılı karne vermek istiyoruz. En az bir sınavı yüz yüze yapmak istiyoruz.

kaliteliokul.com

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net