fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

İzmir’de Okullar Açılacak mı?

0 329

İzmir’de okullar açılacak mı, ne zaman açılacak?

İzmir’de okullar açılacak mı ve ne zaman açılacak sorusu ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan son dakika açıklama geldi. Geçtiğimiz cuma günü İzmir’de meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan deprem felaketi sonrası kentte eğitime bir hafta ara verilmişti. Bakan Selçuk’un yaptığı açıklamaya göre, İzmir’de eğitim öğretim faaliyetleri bir süre daha uzaktan eğitim yöntemiyle devam edecek. Peki, İzmir’de okullar ne zaman açılacak? İşte, İzmir’deki okulların durumuyla ilgili ayrıntılar.

İzmir’de yaşanan depremin ardından İzmir İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verilmişti. Tatil edilen okullarla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni bir açıklama daha yaptı. Sosyal medya hesabı Twitter’dan değerlendirmelerde bulunan Selçuk, uzaktan eğitimin İzmir’de bir hafta daha sürdürüleceğini aktardı. Diğer yandan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, okul binalarındaki hafif hasarların ayrıntılı analizinin yapıldığını, en küçük riskte dahi tedbir almadan okul binasını açmayacaklarını söylemişti. İşte, detaylar.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net