fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

BİLSEM Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

0 250

2020 BİLSEM sınav sonuçları için gözler merakla MEB‘e döndü. BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

BİLSEM sınav sonuçları için heyecan giderek artıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında ara verilen grup tarama BİLSEM seçim aşamalarından biri olan grup tarama testleri 11 Ekim’e kadar devam edecek. 2019-2020 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu ile ilgili yapılan açıklamada BİLSEM sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı duyuruldu.

BİLSEM sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı grup tarama testlerine giren adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında ara verilen grup tarama testleri 11 Ekim’de sona erecek. MEB yayımladığı kılavuz içerisinde BİLSEM sınav sonuçları ekim ayında açıklanacağını duyurdu ve tarihi yayımladı.

BİLSEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Grup tarama uygulama sonuçları 14 Ekim 2020’ de http://meb.gov.tr adresinden ilan edilecek. Grup tarama uygulama sonuçlarına itiraz başvuruları 16 Ekim ve 22 Ekim tarihleri aralığında alınacak.
İl tanılama sınav komisyonları tarafından bireysel değerlendirme randevuları 2 Kasım ve 6 Kasım tarihleri aralığında verilecek.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net