fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Okullar Ne Zaman Açılıyor? Ortaokul ve Lise Öğrencileri İçin Açıklama!

0 287

 

Yüz yüze eğitim, ilkokul 1. sınıf öğrencileri için 21 Eylül’de başladı. Bu noktada, diğer sınıfların okula başlayacağı tarih merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, salgının durumuna göre diğer sınıfların okula gitme tarihinin belli olacağını açıklamıştı. Buna karşın, ‘Ortaokul ve liseler için okullar ne zaman açılacak?’ sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Konuyla ilgili MEB tarafından bir son dakika açıklaması daha yapıldı.

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Ortaokullar ve liseler için okullar ne zaman açılacak? Bu sorunun yanıtı, 21 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitimin ardından merak konusu oldu. Öyle ki, 21 Eylül tarihi itibarı ile okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitim başladı. Bu noktada, diğer sınıfların durumu öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Gerek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gerekse MEB tarafından konuya yönelik son dakika açıklamaları yapılıyor. Bakan Ziya Selçuk tarafından yapılan son açıklamada, okula gidecek sınıflar hakkında bilgi verilmişti.

OKULLAR AÇILACAK MI, HANGİ SINIFLAR OKULA GİDECEK?

Okullar 21 Eylül’de açıldı. Sadece ilkokul 1. sınıf ve okul öncesi öğrenciler haftada bir gün yüz yüze eğitim alacak. Diğer kademelerde ise 21 Eylül’den itibaren uzaktan eğitime devam edilecek.

8, 9 12. SINIFLAR VE DİĞER SINIFLAR İÇİN OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Bu gelişmenin üzerine, 8. 9. 12. sınıflar başta olmak üzere ortaokullar ve liseler için okulların açılacağı tarih öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, ortaokul ve liseler için okullar ne zaman açılacak, tarih belli oldu mu?

Okulların açılması hakkında son dakika gelişmeleri;

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ’21 Eylül olarak belirlediğimiz başlangıç tarihinde, yüz yüze eğitim öğretime sadece hâlihazırda zaten açık olan okul öncesi öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan birinci sınıf öğrencilerimizle başlayacağız.’ dedi.

Bakan Selçuk, ’21 Eylül’den itibaren geçecek üç haftanın sonunda diğer kademelerde ve sınıflarda eğitim öğretime başlama konusunda süreci yeniden değerlendireceğiz.’ açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un detaylarını açıkladığı okulların açılış tarihi, ilk olarak okul öncesi ve 1. sınıflar için geçerli olacak. İlerleyen dönemlerde, 8, 9 ve 12. sınıflar gibi diğer sınıflar için de değerlendirme gerçekleştirecek olan Milli Eğitim Bakanlığı, okulların açılış tarihi konusuna netlik kazandıracak.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net