fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan “Tehlikeli Oyun” Açıklaması!

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan "tehlikeli oyun" hakkında açıklama: Okullarımıza duyuru yaptık.

0 359

Son günlerde sosyal medya üzerinden çocuklar ve gençler arasında hızla yayılan tehlikeli oyun “Skull Breaker Challenge” (Kafatası Kırıcı Meydan Okuma) oyunu, ciddi yaralanmalara sebebiyet vererek ölüme varabilen sonuçlar doğurmaya başladı.

Oluşan tehlike üzerine şahsi Twitter hesabından paylaşım yaparak aileleri ve gençleri uyaran Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk’un paylaşımına Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı da destek verdi. Söz konusu tehlikeli oyun üzerine bir çalışma gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM), infografikler yayınlayarak uyarılarda bulundu.

İstenmeyen Sonuçlara Neden Olabilir

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan üç gencin yan yana zıpladığı ve yandakilerin ortadaki arkadaşlarına çelme takıp düşürdüğü tehlikeli oyun ile ilgili kritik uyarı geldi. Selçuk, “Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlatalım lütfen.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, gençler arasında yayılan ve ciddi tehlikeler doğurabilecek harekete karşı uyardı.

Bakan Ziya Selçuk, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

“Üç gencin yan yana zıpladığı ve iki yandakinin ortadaki arkadaşına çelme takıp zıplarken yere düşürdüğü bir oyun yayılıyor gençler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlatalım lütfen.

Mavi Balina gibi ölüme yol açabilecek tehlikeli hareketler içeriyor

Dünyanın farklı noktalarında oyun sonrasında yaşanan yaralanmalar sonucunda, videoların yayınladığı TikTok platformu, oyuna dair videoları yasaklama kararı aldı. Rektör Çomaklı’nın bir projesi olarak kurulan ve Kafatası Kırıcı Meydan Okuma oyunu üzerine çalışma gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM), konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri’nin farklı eyaletlerinde meydana gelen yaralanmalar sonucunda 2 lise öğrencisinin siber zorbalık suçundan gözaltına alındığını belirten SODİGEM Uzmanları, “Skull Breaker Challenge, video paylaşım platformu TikTok ile çocuk ve ergenler arasında hızla yayılmakta olan yeni bir akımdır. Bu oyun, Mavi Balina gibi ölüme sebebiyet verebilecek ciddi yaralanmalara yol açabilen hareketler içermektedir.

Bugün itibariyle TikTok platformu, Kafatası Kırıcı Meydan Okuma videolarının yasaklandığını açıklamıştır. Tiktok’un aldığı yasaklama kararı, bu videoların yayılmasının önüne geçebilir. Fakat içeriklerin YouTube, Facebook ve Twitter gibi diğer platformlardan da kaldırılması gerekmektedir. Şu an için diğer platformlardan konu hakkında bir açıklama gelmemekle birlikte; önümüzdeki günlerde TikTok’a benzer bir adım atılması beklenmektedir” diye aktardı.

Yol açabileceği sağlık problemleri

Oyun esnasında yere sert bir şekilde kafasını çarpan kişilerde oluşabilecek sağlık sorunlarına dikkat çeken SODİGEM uzmanları, ölümle sonuçlanabilecek yaralanmaları şu şekilde sıraladı: Kafatası kırılması, beyin kanaması, beyin travması, beyin korteksi zedelenmesi, geçici veya kalıcı hafıza kaybı, omurga zedelenmesi, kısmi veya tam felç, kemik kırılmaları ve ciddi yüz yaralanmaları.

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net