fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Öğrenciler İçin Yeni Değerlendirme Sistemi!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin yönlendirilmesini sağlamak amacıyla "e-portfolyo" projesi geliştirildi.

0 275

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin akademik başarılarının yanında ilgi ve yeteneklerinin doğru takip edilmesini sağlayacak “e-porfolyo” projesini anlattı.Öğrenciler için yeni değerlendirme sistemi ile öğrenciler e-portolye projesini öğrenecek.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen törende 2023 Eğitim Vizyonu’nun önemli hedeflerinden biri olan “e-porfolyo” projesi tanıtıldı. Törene Bakan Ziya Selçuk ve bakanlık yetkilileri katılım gösterdi. Bakan Selçuk proje kapsamında her öğrencinin yakından izleneceğini söyledi. Bakan Selçuk,” Çocuklarımızın izlenmesi, değerlendirilmesi, geliştirilmesi, yönlendirilmesi amacıyla her çocuğumuz, her öğrencimiz için bir e-portfolyo oluşturduk. Çocuklarımızın kaygıdan uzak bir şekilde kendilerini tanımaları, ilgi ve yeteneklerini disiplinlerarası çalışmalarının bütünsel olarak tespiti, rehberlik ve bir üst kuruma yöneltme hizmetlerinin doğru yapılması için çalışmalarımızın bir ayağı da e-portfolyodur.” dedi.

Öğrenciler Mezuniyete Kadar Takip Edilecek

Bakan Selçuk konuşmasında, geçmiş dönemde gerçekleştirilen Milli Eğitim Şuralarının en temel amaçları arasında yer alan öğrencilerin izlenmesi, yönlendirilmesi ve onlara rehberlik edilmesi projesinin artık hayata geçirileceğini belirtti. Geliştirilen e-portfolyo sistemiyle çocukların eğitim hayatları boyunca yaptıkları farklı çalışmalara ulaşılabilecek ve bu çalışmalar değerlendirilebilecek.

Bakan Selçuk konuşmasında, öğrencilerin ilgi ve merakının yıllar içerisinde izlenebilir hale geleceğini vurguladı. “Bir sonraki eğitim kademesinde yapılacak tercihlerin veriye dayalı olarak yapılmasını ve kararların bu suretle alınmasını kolaylaştırıyor. Okul ve okul dışı yaşamın entegrasyonunu ve bütünleştirilmesini de e-portfolyo vasıtasıyla sağlama imkanına kavuşacağız.” şeklinde konuştu.

Ulaşılabilir Bir Sistem

Bakan Selçuk konuşmasında, e-okul sistemine kayıtlı olan her öğrencinin sahip olacağı e-portfolyo sistemine erişimin de son derece kolay olacağı vurguladı. Öğrencilerin kendi portfolyosunu anlık olarak izleyebileceğine dikkat çeken Bakan Selçuk,”Her öğrencimiz e-portfolyo sistemine kayıtlı olmakla birlikte, e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden çocuğunun portfolyosuna erişim de sağlayabilecek. E-portfolyo öğrencilerimizin sistem içinde bugüne kadar görülmeyen, ama öğrencinin asıl kendisi olan yönlerinin de görünür hale getirildiği, bu karmaşık verilerin analiz edildiği, öğrenciyi bütünsel olarak ele almamıza imkan tanıyan ve onu geleceğe hazırlamamız için bize veri kaynağı olan bir hizmettir. Bu hizmetle öğrencilerimizi daha somut verilerle görüp onların kendi müfredatında daha isabetli kararlarla geleceğe doğru güvenle yol almasını sağlayacağız.” dedi. Öğrenciler için yeni değerlendirme sistemi öğrencilerin eğitimleri için gerekli olan bir sistemdir.

 

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net