fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Özel Kavaklıdere Koleji Lisesi

Ankara'nın en kaliteli okulu olan Özel Kavaklıdere Koleji Lisesi, öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla Ankaranın en başarılı okulları arasındadır.

0 455

Kavaklıdere Koleji, Türkiye’de ve Ankara’da 12 kişilik sınıfları ile öncü bir kurumdur. Şehrin merkezinde üst düzeyde güvenlikli bir kolejdir. Ülkemizin sınav sistemleri ve gerçekleri bağdaşan, ayağı yere sağlam basan ve gösterişli görsellerle velilerin ve öğrencilerin gözünü boyamak yerine nitelikli  eğitim veren bir kolejdir. Ankara’nın en kaliteli okulu olan Özel Kavaklıdere Koleji Lisesi içerisinde, ödevlerin okulda öğretmen gözetiminde yapılması temel ilkelerindendir. Okul fiziki koşulları MEB’in belirlediği standartların üstündedir.

Ankara’nın En Kaliteli Okulu:

Özel Kavaklıdere Koleji Lisesi

Kurum, başarının takım çalışması ile yakalanacağına inanıyor. Veli, öğrenci ve toplumun beklentilerini önemser. Ana dilimize saygı gösterir, değer verir ve etkili bir biçimde kullanılmasını amaçlar. Bedensel ve düşünsel emeğe saygı duyan okul, kurumsal işleyişte değişik fikirleri her zaman önemser. Özel bir duygu olan eğitim, öğrencileri ayırt etmeden, her öğrenciye kendini özel hissettirir ve öğrencilerin özel bir ilgiyle büyümelerini sağlamaktadır. Öğrencilerin ülkemize faydalı bireyler olup varlığımızı, geleceğimizi, teknolojimizi, özgürlüğümüzü, bilimimizi geliştirmesi ve yeni nesillerimizi dimdik ve eğitimli öğrencilere bırakmak için kurulmuş bir okuldur. Milleti, ülkesi, bayrağı, milli ve manevi değerlerine bağlı, modern, öngörülü, ayrımcılık yapmayarak güçlü düşünen öğrenciler yetiştirir. Akademik başarılarının yanı sıra insani değerler ile yetişen öğrencilere bu anlamda özel ilgi gösterip, öğrencilerin gelişimine katkıda bulunur. Disiplinden ödün vermeyen okul, okul-veli-öğrenci işbirliği ile Ankara’nın en özel okulunda öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

Öğrencilerin neleri anladıklarını, neleri yapabildiklerini belirlemeye özen gösterir. Kendini ifade edebilme, kavrama, yorumlayabilme, uygulama, değerlendirme ve analiz-sentez düzeyindeki davranışları ölçmeye ağırlık veriyor. Kavaklıdere Kolejine başlayan her öğrenci ayrı ayrı ”öğrenci tanıma programına” alınır ve ”öğrenme yöntemleri envanteri” çıkarılır. Kavaklıdere Koleji öğrencilerin stillerini keşfetmesini, dünyanın gelişim hızına ulaşmasını ve bireysel farkındalık oluşturmasını hedefler. Öğrencinin başarısı, konuları öğrenmesine bağlıdır. Kolejde liseye ve üniversiteye hazırlıkta uzman, başarısını kanıtlamış Türkiye’nin deneyimli öğretmenleri görev yapmaktadır. Özel ilgi, başarının anahtarıdır. Özel Kavaklıdere Koleji Lisesi içerisinde her öğrenciye tek öğrenciymiş gibi davranılır. Her öğrencinin kendine özgü öğrenme hızı, disiplin kapasitesi farklıdır.

Tüm öğrencilere tek bir öğrenciymiş gibi yaklaşan standart eğitim uygulamaları, öğrencinin bireysel farklılıklarından kaynaklanan eksiklikleri gideremez. Kavaklıdere Koleji, öğrenim konusundaki geleneksel görüşleri öğrencilerin bireysel farklılıklarını dikkate almaksızın empoze eden eğilimi yıkarak, öğrenciye en uygun eğitim modelinin belirlenmesinde pedagojik birikim ve profesyonel kadrosunun uzmanlığına güvenir. Ankara’nın en kaliteli okulu olarak konforlu, özel koltuk tasarımlı, doküman kameralı, akıllı tahta ve donanımlı sınıfları vardır.

Kavaklıdere Koleji İmkanları

  • Kütüphane
  • Fizik Ve Biyoloji Laboratuvarı
  • Resim
  • Müzik
  • Çalışma Salonu
  • Akıllı Tahta
  • Basketbol
  • Voleybol
  • Futbol
  • Tenis
  • Büyük Satranç Oyunu

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net