fxxx.club desi uncale with vabi enjoying. https://hqsexvideos.net/ http://pornpals.club/ coed gets cock on mycollegerule.
moved here https://www.desixnxx.club china sex upornhd.online

Okullar Ne Zaman Açılacak? Yüz Yüze Eğitime Dönülecek Mi?

0 302

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Son günlerde vaka sayılarındaki artış öğrenci ve velilerin akıllarına okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime dönülecek mi sorularını getiriyor. Konuyla alakalı Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK ve Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA açıklamalarda bulundu. Ziya SELÇUK geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda yüz yüze eğitime kademeli olarak geçileceğini açıklamıştı. Bakan KOCA ise açıklamalarında Kısıtlı eğitimin devamı için bir yaklaşımları olduğunu belirtti.

2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Ne Zaman Başlayacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim ve öğretim yılı hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Bakan Selçuk, “Biz hiçbir çocuğumuzu ya da öğretmenimizi riske atan bir karara imza atmayız” diyerek ilkokul, ortaokul ve liselerin açılış tarihi hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde uzaktan eğitim çalışmaları ve yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “21 Eylül’de belirli sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatacağız. Şu anda bununla ilgili bir değişiklik yok.” dedi.

MEB‘in yayımladığı genelgeye göre, okulların açılış tarihi 31 Ağustos 2020 tarihi olarak belirlendi. Okulların kapanış tarihi ise 18 Haziran 2021.

Birinci dönem ara tatili 16-20 Kasım 2020’de, yarıyıl tatili 25 Ocak-5 Şubat 2021’de, ikinci dönem ara tatili 12-16 Nisan 2021’de yapılacak.

Öte yandan Bakan Koca da gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu:

“Şu dönemde kısıtlı bir şekilde eğitimin devamı şeklinde bir yaklaşımımız var. Düzenlemeyi gelecek hafta konuşmuş oluruz. Bununla ilgili daha çok, 1. sınıfların alışması açısından 2+5 şeklinde sayıyı azaltarak, yani 2 gün devam, 5 gün okula gitmeme şeklinde bir uygulama gündeme gelebilir. Önümüzdeki hafta bunu daha da netleştirmiş oluruz.

Diğer sınıfların bu dönemde nasıl devam edeceği ise salgının seyrine göre belli olacak. Belki il bazında veya genel anlamda. Özetle, 1. sınıfların alışması için 2+5 uygulaması olabilir, 2. sınıfların olup olmayacağı konusu önümüzdeki hafta netleşmiş olur. 8. ve 12. sınıflarla ilgili ne zaman başlanıp başlanmayacağı da önümüzdeki hafta belli olacak.”

 

Cevaplayın

Yorum Formundan Önce Not

hotdesivideos old daddy destroy young twink. pron https://www.watchersweb.club
htps://regbeegtube.com onlychicas.net